Nu ook perfect draadloos dicteren met de nieuw Philips SpeechMike Premium Air Draadloze handmicrofoon

De-Philips-SpeechMike-Premium-Air-Draadloze-handmicrofoon

Met de introductie van de nieuwe handmicrofoon van Philips, de SpeechMike Premium Air is de wens van vele gebruikers van spraakherkenning en/of digitaal dicteren in vervulling gegaan. Dicteren tot wel 5 meter van de werkplek is nu mogelijk met deze nieuwe handmicrofoon.

 

Goede kwaliteit van uw opnames is van essentieel belang

Of u nu inspreekt voor verwerking met Dragon spraakherkenning of tekst dicteert die door uw secretariaat wordt verwerkt, een goede kwaliteit van de opname is van essentieel belang.

Dicteren met een Philips SpeechMike Premium handmicrofoon geeft u deze perfecte opname. Met een microfoon van studiokwaliteit, een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking en een speciale ophanging van de microfoon in de behuizing, maakt u kristalheldere opnames en realiseert u uitzonderlijke spraakherkenningsresultaten.

De Philips SpeechMike microfoons hebben zich in de afgelopen jaren meer dan bewezen als het om gebruiksgemak en kwaliteit gaat. Toch waren er nog wel wensen om het product te verbeteren dachten ze bij Philips. Dicteren zonder snoer was de nieuwe uitdaging.

Het is gelukt, draadloos dicteren: SpeechMike Premium Air

De nieuwste SpeechMike Premium geeft u de vrijheid om tot wel 5 meter van uw computer perfecte opnames te maken. Dankzij de revolutionaire “lossless”-technologie, waarbij de overdracht van alle opgenomen informatie zonder verlies wordt doorgegeven naar uw pc, biedt de SpeechMike Premium Air maximale mobiliteit en de best mogelijke kwaliteit.

AVT-presenteert-de-philips-speechmike-premium-air-smp4000-liggend


Profiteer van alle voordelen van de dicteermicrofoons van de marktleider Philips. Dicteer nu draadloos met de nieuwe SpeechMike Premium Air SMP4000 zonder de beperkingen van een kabel.

Dicteer uw teksten met deze premium microfoon van studiokwaliteit. Met een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking en realiseer uitzonderlijke spraakherkenningsresultaten. Dankzij de revolutionaire “lossless”technologie waarbij de overdracht van alle opgenomen informatie zonder verlies wordt doorgegeven aan uw pc biedt de SpeechMike Premium Air maximale mobiliteit en de beste mogelijke opnames.

Philips-SpeechMike-Premium-Air-SMP4000-met-bijbehorend-dockingstationUitzonderlijk goede opnames

 • Microfoon van studiokwaliteit geeft u uitmuntende resultaten bij gebruik van Dragon spraakherkenning
 • Intern voorzien van een vrij-beweegbare microfoon voor precieze opnames zonder trillingsgeluiden
 • Geïntegreerde bewegingssensor zet de microfoon uit als deze niet gebruikt wordt

Draadloze verbinding met uw pc voor maximale flexibiliteit

 • Lossless verbinding met uw pc voor de meest exacte overdracht van uw stem
 • Handig dockingsstation voor opladen van de microfoon en gemakkelijke koppeling aan uw pc
 • Tot wel 24 uur opnemen op één acculading

Ontwikkeld voor gemak

 • Ergonomische vormgeving voor een perfecte ligging in de hand
 • Slijtvaste schuifschakelaar of drukknoppen voor gemakkelijke bediening
 • Antimicrobiële behuizing en knoppen zorgen voor hygiënisch gebruik
 • Inclusief stijlvol docking station voor het opbergen en opladen van het opnamegedeelte

Overal is aan gedacht

 • Speciale trackpad aanraaksensor voor de geïntegreerde muisfuncties
 • Kan ook in het dockingsstation – handsfree – als tafelmicrofoon worden gebruikt
 • Software compatibel met de eerdere versies van de SpeechMike

Nu (vrijwel altijd uit voorraad leverbaar bij AVT

Als specialist op het gebied van digitaal dicteren en spraakherkenning en al jaren partner van Nuance en Philips hebben wij deze SpeechMike gelijk op voorraad genomen. Heeft u interesse in deze handmicrofoon? Bestelt u uw exemplaar hier in onze webwinkel. Hij is verkrijgbaar als versie met en zonder de SpeechExec Pro Dictate software.  De SpeechExec Pro Dictate verzorgt voor u het opnemen van uw dictaten. U krijgt ze netjes in een overzicht te zien. Uiteraard werkt de Pro Dictate weer nauw samen met de Philips SpeechExec Pro Transcribe die door het secretariaat gebruikt kan worden om samen met de Dragon spraakherkenningssoftware uw dictaten (atomatisch) om te zetten naar een tekstdocument. Hier kunt u meer lezen over het dicteren en uitwerken met de workflow-oplossingen van Philips die AVT voor u kan verzorgen.

 

Voor meer informatie en professioneel advies
belt u met een van onze adviseurs: 023 – 529 4344

 

 

Ook verkrijgbaar met handige schuifschakelaar

Bent u gewend aan een handmicrofoon of Philips PocketMemo recorder met schuifschakelaar? Dan stapt u nog makkelijker over op dicteren met de Premium Air uitgerust met schuifschakelaar. Dit model SpeechMike Premium Air wordt bediend door middel van een schuifschakelaar. De schuifschakelaar is ergonomisch gevormd met een licht-geribbeld oppervlak voor soepele tactiele feedback en comfortabel en intuïtief gebruik. Bovendien hebben onze technici een meervoudig bewezen, contactloze schuifdetectie geïmplementeerd, waardoor het apparaat gedurende een zeer lange tijd volledig slijtvast blijft.