Transcriptie

Transcriptie oplossingen van AVT

Transcriptie – van dictaat naar tekst

Transcriptie ofwel het uitwerken/uittypen van een tekst die (meestal) in een digitale recorder is ingesproken.

Werden dictaten voorheen nog opgenomen op een cassettebandje, nu worden dictaten digitaal opgenomen en opgeslagen in een digitale memo-recorder. Na het dicteren van de tekst in de recorder wordt deze aan de pc/laptop gekoppeld en het dictaat wordt overgezet naar de computer van de typiste of opgeslagen op een centrale netwerk-locatie. Het dictaat kan dan via de pc en de speciale workflow- en transscriptiesoftware beluisterd worden en in de gewenste applicatie worden uitgewerkt.

Om het beluisteren zo vlot mogelijk te laten verlopen wordt er gebruik gemaakt van transscriptiesoftware die via een voetpedaal wordt aangestuurd. Met de voet kan men dan het afspelen en het heen-en-weer door de ingesproken tekst “spoelen” worden gecontroleerd.

Bekijk hier onze transcriptieproducten

Laat de spraakherkenning het typewerk voor u doen

Door gebruik te maken van Dragon spraakherkenningssoftware kan het afluisteren en intypen volledig automatisch worden uitgevoerd. De spraakherkenning luistert naar de opname en zet deze om in een document met daarin de uitgewerkte tekst. De tekst kan dan later vergeleken en indien noodzakelijk gecorrigeerd en opgemaakt worden aan de hand van het ingesproken dictaat. Een transcriptieset met spraakherkenningssoftware doet voor u het meeste werk.

U bespaart zo heel veel tijd. Hier vindt u de Dragon spraakherkenningssoftware die ingezet kan worden samen met de WorkFlow-software.

Voetpedaal voor transcriptie - bestuur met uw voet het beluisteren van de opgenomen dictaten

Ergonomisch voetpedaal voor eenvoudige weergavecontrole

Ergonomisch voetpedaal voor handsfree controle over alle transcriptie- en weergavefuncties. Het slanke en ergonomische design garandeert bediening met minimale fysieke belasting.

Lichtgewicht stereo hoofdtelefoon voor verhoogd draagcomfort

Lichtgewicht onder-de-kin model stereo hoofdtelefoon ontworpen voor het beluisteren van de opgenomen dictaten. Met uitstekende geluidskwaliteit  en zachte oorkussens voor langdurig draagcomfort.

Lichtgewicht stereo hoofdtelefoon ontworpen voor het beluisteren van de opgenomen

Workflow - controle over uw dictaten - van auteur naar typiste

Workflow-software voor het beheren van uw dictaten

Met workflow-software organiseert u alle dicteerbestanden en de resulterende documenten tussen de auteur en de transcriptionist en biedt u de overzichten om de status van uw werk te volgen.

Geef uw urgente opnames hogere prioriteit voor het uitwerken

Geef bij het dicteren of later in de workflow-software uw dictaat een hogere prioriteit. Op het secretariaat is in één oogopslag te zien welke dictaten eerder moeten worden behandeld en verwerkt. Uiteraard zijn de overzichten op meerdere werkplekken zichtbaar. Het werk kan zo beter verdeeld worden onder de aanwezige typistes.

Hou de status van uw dictaten bij en geef belangrijke documenten hogere prioriteit bij het uitwerken
Sorteer en filter d dictaten in het workflow-overzicht

Sorteer en filter de dictaten in het workflow-overzicht

Met SpeechExec Pro Transcribe kunnen gebruikers naar specifieke dicteerbestanden zoeken of hun dicteerlijst filteren m.b.v. door de gebruiker te definiëren criteria. Verder garanderen de eenvoudig te gebruiken enkele & meervoudige sorteeropties van de dicteerlijst een snel overzicht van de dicteerbestanden.

Werkt volledig samen met de Dragon spraakherkenningssoftware

De naadloze integratie van de workflow-software en de spraakherkenningssoftware Dragon Professional garanderen enorme tijdswinst doordat de spraakherkenning uw dictaten met een zeer grote nauwkeurigheid en snelheid kunnen omzetten naar tekst die daarna direct te gebruiken is in uw klantensysteem, e-mailprogramma of dossier. Het secretariaat verwerkt meer dictaten in minder tijd. Maar ook wanneer u geen typiste heeft is dit de ideale oplossing om uw dictaten snel uitgewerkt ter beschikking te hebben.

Volledige integratie met Dragon spraakherkenningssoftware

Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Onvoorstelbaar goed. Dit product is the real deal! 15 jaar geleden voor het eerst een spraakprogramma geprobeerd; dat haalde het in de verste verte niet bij Dragon. Ze beloven 99% accuraat en dat is 100% waar. Je hoeft niet […]

  Heer Zandbergen

  ★★★★★
 • Eerste indruk van de ondersteuning is zeer goed.

  Klant

  ★★★★★
 • 100% tevreden!

  J Bakker

  ★★★★★
 • Programma spraakherkenning werkt uitstekend. Perfecte service na verkoop.

  De heer dokter KAREL GHESQUIERE

  ★★★★
 • Je word accuraat, vlot, behulpzaam en deskundig geholpen!

  Ronald

  ★★★★★
 • De persoonlijke training die ik van Denise kreeg was erg goed. Zij is niet alleen prettig in haar benadering maar ook deskundig. Ik heb veel tips gekregen aan de hand van praktische situaties waar ik dagelijks mee te […]

  Hans ’t Hart

  ★★★★★

Wij werken o.a. met