Spraakherkenning voor advocaten & juristen

AVT de specialist voor digitaal dicteren en spraakherkenning - dicterende advocaat

Een jurist kan een hoop tijd besparen met de inzet van spraakherkenning.

AVT Benelux, al meer dan 35 jaar dé Spraakherkenningsspecialist, kan u hierbij helpen; niet alleen met advies bij de aanschaf van uw producten, maar ook met installatie en trainingen om u zo snel mogelijk optimaal gebruik te laten maken van uw investering.

Bestel direct uw Dragon Legal pakket in onze shop

 

Dicteren zoals u het gewend bent of juist Anno Nu met spraakherkenning

Bij dicteren met gebruik van spraakherkenningssoftware dicteert u de tekst direct in uw computer via een handmicrofoon of digitale memo recorder. Bij deze wijze van dicteren in een microfoon achter uw pc, wordt uw spraak door de spraakherkenningssoftware direct omgezet in tekst op het scherm. Dat kan rechtstreeks in Word of Outlook of uw cliëntadministratie zoals BaseNet, AdvocaatCentraal, Kleos en vele andere systemen.

Werkt u liever met een dicteerapparaat (digitale recorder) dan wordt uw dictaat ná het inspreken omgezet naar tekst. Verdere verwerking kan dan desgewenst via uw secretariaat. Ook combinaties van de twee werkwijzen zijn mogelijk.

 

Dragon Legal spraakherkenning – snel aan de slag en met een hoge herkenningsgraad

Met behulp van Dragon Professional Legal, een speciaal ontwikkeld pakket voor de juridische beroepsgroep, kunt u efficiënt en kostenbesparend uw teksten produceren. Vrijwel alle gangbare juridische termen worden door het programma herkent. Extra specialistische termen kunnen zeer gemakkelijk en snel aan het woordenboek toegevoegd worden. Dit garandeert een zeer hoge herkenningsgraad al in het eerste uur na installatie.

Binnen 10 minuten herkent de Dragon software uw stem en kunt u aan de slag. Dragon spraakherkenning heeft uiteindelijk een nauwkeurigheid tot wel 99% en uw woorden verschijnen 3 to 7 keer sneller dan wanneer u ze zou typen.

Lees hier de uitgebreide uitleg over spraakherkenning

U kunt niet alleen uw juridisch betoog, rapport, correspondentie en e-mail dicteren, met Dragon kunt u ook programma’s openen, menuopties selecteren, bestanden opslaan en naar andere vensters wisselen. Zelfs een afbeelding kan worden ingevoegd door middel van een simpel, zelf te definiëren commando.

 

 Lees hieronder verder over de highlights van de Dragon Legal spraakherkenning ↓


Wilt u spraakherkenningssoftware kopen? Bel AVT voor advies

Hulp nodig?

AVT weet als geen ander dat goed advies leidt tot meer betere oplossingen en meer tevredenheid. Schroomt niet om contact met ons op te nemen.
Gebruik de chatfunctie of bel met een van onze adviseurs: +31 23 – 529 43 44

AVT levert bijna alle producten uit voorraad

Snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw bestelling.

Bij AVT kunt u uw aankopen snel en veilig betalen

Veilig betalen

AVT werkt samen met een van de bekendste onlinebetaaldiensten waardoor u bij AVT uw aankopen snel en veilig kunt betalen via via een groot aantal beveiligde betaalmogelijkheden.

Highlights van de Dragon Legal spraakherkenning:

  • Al een zeer goede herkenning na circa 10 minuten.
  • Werken in vrijwel elke MS-Windows toepassing en Officeapplicatie.
  • Veelgebruikte termen en woorden aanroepen met één commando.
  • Met de Dragon Legal  in combinatie met workflow-software kunt u een andere medewerker de gedicteerde tekst laten corrigeren en redigeren.
  • Maak gebruik van een digitale memo recorder en u kunt onderweg dicteren. Het dictaat kan desgewenst op de computer automatisch worden omgezet naar tekst.
  • Uitgebreide woordenbibliotheek van 250.000 algemene zakelijke woorden, aangevuld met specifieke woorden en termen, opgebouwd uit Latijnse en Franse juridische termen, afkortingen en namen.
  • Razendsnel uw eigen Officedocumenten laten scannen op uw eigen woorden, namen en termen om zo uw eigen vakjargon automatisch laten toevoegen aan uw herkenningsbibliotheek.
  • Dragon Legal draait op Windows, maar wij helpen u graag om ook op uw Apple Mac aan de gang te kunnen met spraakherkenning van Dragon.
  • Werkt ook samen met bekende programma’s en administratiesystemen voor advocaten als BaseNet, Urios, Kleos, AdvocaatCentraal

Uw besparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij u graag professioneel advies, gratis!

Belt u ons gerust voor een aanbieding of voor advies:
+ 31 (0)23 – 529 43 44

AVT, de totaalleverancier

Daarnaast heeft u een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online. AVT staat al meer dan 35 jaar garant voor een optimale service en support.

Heeft u uw keuze uit onze producten en diensten al gemaakt? In onze shop kunt u ze nu bestellen en er de volgende dag al mee aan de slag.

Bestel direct uw Dragon Legal pakket in onze shop

Wij verwelkomen u graag als klant van AVT.