AVT biedt u service op maat

AVT verzorgt ook de service en ondersteuning van Dragon spraakherkenning

Ook na de bestelling en levering zijn we graag er voor onze klanten

Onze toegewijde experts zijn er om u te helpen met uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met de Dragon Spraakherkenningssoftware, Philips dicteeroplossingen en alles wat daar mee te maken heeft. Onze helpdesk-medewerkers helpen u met  een nieuwe installatie, incidentele vraag of een uitgebreid probleem.

Het liefst zouden wij onbeperkt en gratis hulp verlenen aan iedereen die bij ons een product heeft aangeschaft. Goede service en tevreden klanten vinden we immers heel belangrijk. De fabrikanten van de producten die AVT levert houden hier echter geen rekening mee in de marges die ze ons bieden. De marges zijn zeer minimaal en u koopt het lieftse het product voor de scherpste prijs dus als we de prijs zouden verhogen gaat u niet bij ons bestellen.

 

Het moet uit de lengte of uit de breedte komen.
Goede service kan gewoon niet gratis.
Wij vragen u daarom vrindelijk een vergoeding voor onze service.
We hebben daarvoor verschillende mogelijkheden:

 

Telefonische helpdesk

Ook als u geen abonnement voor ondersteuning met ons afgesloten heeft kunt u ons ook bellen voor hulp en ondersteuning.
U kunt dan bellen met onze helpdesk; u betaalt onze expert dan per minuut.

Belt u het onderstaande helpdesk-nummer dan krijgt u vrijwel altijd direct een medewerker aan de lijn. Mocht er op het moment dat u ons belt geen expert beschikbaar zijn dan hoort u een ingesprektoon. U wordt bij ons dus niet onnodig in een dure wachtrij gezet. Geen keuzemenu en geen bandjes met onnodige informatie om uw gesprek te rekken. Gewoon eerlijke hulp voor een eerlijk tarief.

 

Bel ons en ervaar het zelf!
0900 – AVTHULP
(0900 – 2884857, 80 cent per minuut)

 

Een jaarlijks supportabonnement

U wilt natuurlijk ook het maximale rendement halen uit uw aankoop bij AVT. Is een uitgebreide training voor u niet (meer) noodzakelijk maar heeft u wel af en toe behoeft om een technische vraag te stellen dan bied het Supportabonnement u deze mogelijkheid.  Gedurende de looptijd van het abonnement kunt u bellen* met de experts van AVT voor hulp en advies. Onderaan deze pagina kunt u een supportabonnement bestellen.

 

Bestel supportminuten

Onderaan deze pagina vindt u ook de mogelijkheid om supportminuten te bestellen. Kunt u bijvoorbeeld niet ons 0900-nummer bellen en wilt u niet een supportabonnement voor een heel jaar, dan koopt u in onze shop (per 10 minuten) het gewenste aantal minuten ondersteuning.

 

Hulp op afstand en training via TeamViewer

Over het algemeen is het fijn als wij mee kunnen kijken op uw pc om sneller te zien waar evenetuele problemen door veroorzaakt worden of om u beter uitleg te kunnen geven hoe iets werkt, wij maken dan graag gebruik van TeamViewer 

 

En, nog veel meer hulp

Soms is het handiger om te kiezen voor een cursus of een training, een expert bij u op kantoor of thuis? Ook die mogelijkheden biedt AVT.
Onder het kopje OVER AVT in het menu vindt u alle diensten die AVT kan bieden

* op “fair use”-basis – ongeveer een uur hulp per jaar


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Ik had vragen over de versie van Dragon Premium 13 die ik had gekocht. De uitleg was snel, rustig en duidelijk. Tot nu toe ben Ik ben zeer tevreden over de service. Dank jullie wel , Alex Milianowsky

  Alexander Milianowsky

  ★★★★★
 • De medewerkster van AVT heeft heel goed meegedacht naar een oplossing op maat voor mij. Ik ben dik tevreden.

  N. Aarts

  ★★★★★
 • Duidelijke leverantie van het bestelde product. Jammer dat de bestelling op zondag gedaan pas maandag uitgevoerd wordt en dinsdag aankomt.

  Chrim

  ★★★★
 • Het zal wel aan mij liggen, maar de introductie en rondleiding is wel erg warrig gestructureerd. Bovendien blijf ik in de rondleiding op bepaalde punten bij heel eenvoudige teksten, structureel vastlopen, dwz, dat hij weigert mij te verstaan […]

  Frederik W. Huibregtsen

  ★★★★★
 • Heb de trial van Dragon Professional Individual 15 besteld en getest op mijn laptop. Het is een heel fijn programma. Ga het zeker aanschaffen.

  Karin van Gaal e/v Elshout

  ★★★★★
 • Vriendelijk mij van een illusie afgeholpen (de techniek is nog niet zover) en een voorstel geadviseerd (hard en software) die eenderde goedkoper was voor mij, vergeleken met wat ik voor ogen had. Na de bestelling met keerde e-mail […]

  De heer dr.ir.ing. C. Blokhuizen

  ★★★★★

Wij werken o.a. met