Spraakherkenning voor particulieren (Single User Licence)

Spraakherkenning-voor-particulieren-digitaal-dicteren-spraak-naar-tekst-dragon-software-home-brede-banner

Je kunt gewoon praten in plaats van typen met de Dragon Professional spraakherkenning!

Dragon Professional 16 Single User is de ideale spraakherkenningsoplossing voor particulieren. Het is dé spraakherkenningsoplossing voor iedereen die eenvoudig en plezierig met een computer wil werken door te praten in plaats van te typen. Deze volledig Nederlandstalige software geeft u de vrijheid om nagenoeg zonder uw toetsenbord te gebruiken en enkel met uw stem uw teksten te maken. De Dragon Professional 16 spraakherkenningssoftware typt direct wat u zegt voor u uit op de plaats van de cursor. Deze tekst kunt u zowel laten typen in de meegeleverde tekstverwerker als ook in andere programma’s zoals Microsoft Word, Excel, Outlook, Gmail en Hotmail.

 

Dicteer tekst direct in uw computer

Bij dicteren met gebruik van de Dragon raakherkenningssoftware komt uw spraak direct in uw computer via een (meegeleverde) headsethandmicrofoon of tafelmicrofoon. Bij deze wijze van dicteren achter uw pc, wordt uw spraak direct omgezet in tekst op het scherm. Dat kan rechtstreeks in Word of Outlook, Gmail, Hotmail uw cliëntadministratie of andere software op uw pc.

Of onderweg in een mobile recorder voor latere verwerking door Dragon

Wilt u liever onderweg uw verslag, dictaat of andere tekst opnemen, dan kunt u een digitale recorder of smartphone gebruiken en dan later uw dictaat laten omzetten door de Dragon spraakherkenning op uw pc. Verdere verwerking kan eventueel ook via uw secretariaat. Met Dragon kunt u de twee werkwijzen door elkaar gebruiken. Dus dicteren achter uw pc voor directe omzetting op de plaats van de cursor of onderweg opnemen voor latere verwerking. Lees ook dit Blog voor meer uitleg over mogelijkheden van onderweg dicteren.

Verhoogde productiviteit door Dragon spraakherkenning software!

Op een manier die ook nog eens snel, leuk en eenvoudig is…
Dragon Dragon 15 Professional Individual is spraakherkenningssoftware waarmee u snel, simpel en nauwkeurig meer op uw computer kunt doen, gewoon met uw stem. Uw woorden worden veel sneller in tekst omgezet dan wanneer u ze typt. Met uw stem kunt u ook spraakopdrachten geven om bijvoorbeeld de tekst op te maken, knippen, plakken, programma’s te starten, de cursor bedienen en toetsen op het toetsenbord (met uw stem) in drukken, zodat uw productiviteit veel hoger wordt. En het is nog leuk ook!

Wilt meer informatie over spraakherkenning? Hier kunt u meer lezen en voorbeeldfilmpjes bekijken.

 –

Zo werkt u met de Dragon 15 spraakherkenning

Gebruik uw stem om meer te doen in minder tijd. Ouders, kinderen, gepensioneerden, typistes, professionals, eigenlijk iedereen die (veel) achter zijn computer zit hoeft nu niet meer te typen. Er is nu namelijk een alternatief om het dagelijkse typewerk op de pc op een eenvoudige, prettige manier te vereenvoudigen en te versnellen.

Wanneer u de computer vooral met het toetsenbord en de muis bedient, kost dat veel tijd en zijn er vaak correcties nodig. Bovendien leidt typen en bedienen van uw muis veelal tot overbelasting van uw armen, nek en rug, ook als u snel kunt typen. De Dragon 15 Professional Individual software typt voor u.

Bestel direct uw Dragon spraakherkenning!


Wilt u spraakherkenningssoftware kopen? Bel AVT voor advies

Hulp nodig?

AVT weet als geen ander dat goed advies leidt tot meer betere oplossingen en meer tevredenheid. Schroomt niet om contact met ons op te nemen.
Gebruik de chatfunctie of bel met een van onze adviseurs: +31 23 – 529 43 44

AVT levert bijna alle producten uit voorraad

Snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw bestelling.

Bij AVT kunt u uw aankopen snel en veilig betalen

Veilig betalen

AVT werkt samen met een van de bekendste onlinebetaaldiensten waardoor u bij AVT uw aankopen snel en veilig kunt betalen via via een groot aantal beveiligde betaalmogelijkheden.

De voordelen bij gebruik van Dragon NaturallySpeaking

 • De snelste en meest nauwkeurige manier om met uw computer te werken.
 • U kunt tot driemaal sneller praten dan typen.
 • Met Dragon spraakherkenning spreekt u uw tekst gewoon uit en verschijnt deze direct op het scherm. Hierdoor typt u meer tekst in minder tijd.
 • Vrijheid en flexibiliteit om te werken op de manier die u wilt. Met Dragon kunt u op een handige, ergonomische manier met uw computer werken. U kunt in de meeste programma’s op uw (Windows) computer met spraak besturen, dicteren en bewerken met uw stem. Gebruik de speciale door AVT meegeleverde (USB wordt aanbevolen) headset/microfoon voor het beste resultaat.
 • Probleemloos installeren, probleemloos aan de slag. Dragon 13 biedt een snelle, eenvoudige installatie, handige rondleiding en intuïtieve toegang tot talloze krachtige functies. Hierdoor profiteert u onmiddellijk van de voordelen van spraakherkenning en kunt u steeds productiever werken naarmate u het programma vaker gebruikt.

 

Functies en voordelen

 • De snelste en meest nauwkeurige manier om met uw computer te werken. Dragon herkent spraak direct met een nauwkeurigheid tot maar liefst 99%, biedt een spraakgestuurde interface op maat, blijft leren van veelgebruikte woorden en zinnen en wordt steeds nauwkeuriger naarmate u het programma vaker gebruikt.
 • Tekst dicteren in gangbare programma’s, ook via internet.
 • U gaat Ergonomisch beter werken door de computer met uw stem te bedienen en uw handen vrij te houden.
 • Flexibel kiezen voor een passende headset/microfoon. AVT biedt u een keuze uit verschillende modellen door AVT geteste headsets.
 • Liever werken zonder headset? Bekijkt u hier het aanbod van tafelmicrofoons en handmicrofoons.
 • Intuïtief menu en handige rondleidingen en help-functie waardoor u direct aan de slag kunt en het programma snel onder de knie heeft.

Uw besparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij u graag professioneel advies, gratis!

Belt u ons gerust voor een aanbieding of voor advies:
+31 23 – 529 43 44

AVT, de totaalleverancier

Daarnaast heeft u een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online. AVT staat al meer dan 25 jaar garant voor een optimale service en support.

Heeft u uw keuze uit onze producten en diensten al gemaakt? In onze shop kunt u ze nu bestellen en er de volgende dag al mee aan de slag.

Bestel direct Dragon 15 Individual spraakherkenning in onze shop

Wij verwelkomen u graag als klant van AVT.