Spraakherkenning voor bedrijven

Spraakherkenning-voor-bedrijven-digitaal-dicteren-meerdere-gebruikers-spraak-naar-tekst-dragon-software-enterprise

Efficiëntere medewerkers door de inzet van spraakherkenning!

Uw gehele organisatie kan veel productiever werken met Dragon 15 Professional spraakherkenning. Laat de medewerkers in uw organisatie efficiënter dan ooit e-mails, documenten, rapporten, spreadsheets, presentaties en andere teksten opstellen. Gebruik Dragon spraakherkenning zowel op kantoor als onderweg. Met snelle en nauwkeurige opties voor dicteren en het later uitwerken tot tekst (transcriptie). Dragon 15 Professional is spraakherkenningssoftware die in het hele bedrijf kan worden ingezet. Deze krachtige software kan gemakkelijk worden aangepast en in de bestaande workflow worden geïntegreerd zodat iedereen productiever en efficiënter kan werken.

Dragon Individual, spraakherkenning voor Windows

Dragon 15 Professional Individual is de beste spraakherkenning voor persoonlijk professioneel gebruik. U installeert het op uw eigen pc of laptop en u heeft de volledige beschikking over de krachtigste spraakherkenning ooit. Met uw stem typt u al uw teksten, geeft u commando’s om wijzigingen aan te brengen en bestuurt u uw pc’s. De krachtige commando’s laten u efficienter werken met minder lichamelijke inspanning en geven u meer productiviteit. Bespaar uren per maand aan typewerk. Bekijk ook de speciale versies voor medici,  advocaten en juristen.

Dragon Group, spraakherkenning voor remote-desktop omgevingen

Dragon 15 Professional Group is ontwikkeld voor teams, en bedrijven. Voor Windows Terminalserver-, VM-ware- en Citrix-omgevingen. Met het flexibele licentieprogramma  rust u, indien gewenst, alle werkplekken (zowel Fat- als Thin-clients) gemakkelijk uit met de krachtige Dragon spraakherkenningssoftware. Elke werknemer kan dan beschikken over de unieke productiviteitstool die tijd en moeite bespaart en uw werknemers efficienter en beter gedocumenteerde verslaglegging laat maken.

Dragon Professional Group bedrijfslicentie

In tegenstelling tot de Dragon Professional Individual (waarbij u per gebruiker een serienummer krijgt) ontvangt u bij het inzetten in uw organisatie van de Dragon Professional Group u een Licentie-certificaat met een “company-wide” serienummer. Dit unieke serienummer kan gebruikt worden voor alle installaties binnen uw organisatie of dit nu individuele (stand-alone) pc’s zijn of gebruikt worden bij installaties in een RDP (Citrix-, WM-Ware of WTS-server) omgeving.

Bij meer gebruikers wordt het voordeliger

In onze webwinkel vindt u de Dragon Professional Group licenties bij aanschaf voor 1 t/m 4 gebruiker maar ook voor meer dan 4 gebruikers, dan kunt u gebruik maken van de volume licentie van 5 t/m 25 gebruikers. Overweegt u voor uw organisatie meer dan 25 gebruikers te laten werken dan verzoeken we u om contact op te nemen met onze adviseurs.

Altijd werken met de laatste versie van de Dragon spraakherkenning

Optioneel kunt u kiezen voor het Nuance Maintenance-abonnement dat u recht geeft op automatische updates van de software. Dragon Maintenance is een jaarlijks abonnement dat u direct bij de aanschaf van de spraakherkenning kunt aan schaffen. Voor meer informatie over Dragon Professional Group 15 verwijzen we u naar de brochures die u kunt vinden op deze pagina, of belt u met een van onze adviseurs: 023 529 43 44

Bestel direct uw Dragon Professional softwarepakket


Wilt u spraakherkenningssoftware kopen? Bel AVT voor advies

Hulp nodig?

AVT weet als geen ander dat goed advies leidt tot meer betere oplossingen en meer tevredenheid. Schroomt niet om contact met ons op te nemen.
Gebruik de chatfunctie of bel met een van onze adviseurs: +31 23 – 529 43 44

AVT levert bijna alle producten uit voorraad

Snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw bestelling.

Bij AVT kunt u uw aankopen snel en veilig betalen

Veilig betalen

AVT werkt samen met een van de bekendste onlinebetaaldiensten waardoor u bij AVT uw aankopen snel en veilig kunt betalen via via een groot aantal beveiligde betaalmogelijkheden.

De voordelen bij gebruik van Dragon NaturallySpeaking 15

 • De snelste en meest nauwkeurige manier om met uw computer te werken.
 • U kunt tot driemaal sneller praten dan typen.
 • Met Dragon spraakherkenning spreekt u uw tekst gewoon uit en verschijnt deze direct op het scherm. Hierdoor typt u meer tekst in minder tijd.
 • Vrijheid en flexibiliteit om te werken op de manier die u wilt. Met Dragon kunt u op een handige, ergonomische manier met uw computer werken. U kunt in de meeste programma’s op uw (Windows) computer met spraak besturen, dicteren en bewerken met uw stem. Gebruik de speciale door AVT meegeleverde (USB wordt aanbevolen) headset/microfoon voor het beste resultaat.
 • Probleemloos installeren, probleemloos aan de slag. Dragon 15 biedt een snelle, eenvoudige installatie, handige rondleiding en intuïtieve toegang tot talloze krachtige functies. Hierdoor profiteert u onmiddellijk van de voordelen van spraakherkenning en kunt u steeds productiever werken naarmate u het programma vaker gebruikt.

 

Functies en voordelen

 • De snelste en meest nauwkeurige manier om met uw computer te werken. Dragon herkent spraak direct met een nauwkeurigheid tot maar liefst 99%, biedt een spraakgestuurde interface op maat, blijft leren van veelgebruikte woorden en zinnen en wordt steeds nauwkeuriger naarmate u het programma vaker gebruikt.
 • Tekst dicteren in gangbare programma’s, ook via internet.
 • U gaat Ergonomisch beter werken door de computer met uw stem te bedienen en uw handen vrij te houden.
 • Flexibel kiezen voor een passende headset/microfoon. AVT biedt u een keuze uit verschillende modellen door AVT geteste headsets.
 • Liever werken zonder headset? Bekijkt u hier het aanbod van tafelmicrofoons en handmicrofoons.
 • Intuïtief menu en handige rondleidingen en help-functie waardoor u direct aan de slag kunt en het programma snel onder de knie heeft.

De keuze tussen Dragon Premium, Home of Professional 15

De belangrijkste verschillen tussen versie 13 en 15:

 • Dragon 15 bezit de verbeterde (deep-learning) “motor” en is daardoor beter en sneller.
 • Met Dragon 15 heeft u volledige ondersteuning voor de nieuwste versie van Microsoft Office 2016. Bij Dragon 13 is er enkel ondersteuning tot Office 2013.
 • Dragon 15 wordt geleverd als Professional versie. Deze biedt veel meer functies dan Dragon Premium of Home. Bijvoorbeeld het op de achtergrond uitwerken van opgenomen dictaten.
 • Functiematrix – Dragon Professional Individual 15, Professional Group 14 en Premium 13

De belangrijkste verschillen tussen Premium en Home

 • Premium wordt geleverd met twee talen (standaard: Nederlands en Engels). Home enkel met één taal (standaard: Nederlands).
 • De Premium kunt u tegen een gereduceerd tarief upgraden naar Dragon versie 15. Heeft u Dragon Home dan kunt u dat niet en kunt u alleen een versie 15 aanschaffen voor het standaard tarief.
 • Opgebouwde gebruikersprofielen kunnen niet worden geëxporteerd om bijvoorbeeld over te zetten naar een andere pc of als back-upmogelijkheid.
 • Opgenomen dictaten (geen interviews of vergaderingen) kunnen worden uitgewerkt door Dragon Premium (en Professional), niet door Dragon Home.
 • In deze PDF vindt u alle verschillen tussen de Home en Premium : Brochure Dragon NaturallySpeaking Home 13

 

Uw besparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij u graag professioneel advies, gratis!

Belt u ons gerust voor een aanbieding of voor advies:
+3 23 – 529 43 44

AVT, de totaalleverancier

Daarnaast heeft u een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online. AVT staat al meer dan 25 jaar garant voor een optimale service en support.

Heeft u uw keuze uit onze producten en diensten al gemaakt? In onze shop kunt u ze nu bestellen en er de volgende dag al mee aan de slag.

Bestel direct uw Dragon 15 Individual pakket in onze shop

Wij verwelkomen u graag als klant van AVT.