Spraakherkenning voor bedrijven

Spraakherkenning-voor-bedrijven-digitaal-dicteren-meerdere-gebruikers-spraak-naar-tekst-dragon-software-enterprise

Efficiëntere medewerkers door de inzet van spraakherkenning!

Uw gehele organisatie kan veel productiever werken met Dragon Professional spraakherkenning. Laat de medewerkers in uw organisatie efficiënter dan ooit e-mails, documenten, rapporten, spreadsheets, presentaties en andere teksten opstellen. Gebruik Dragon spraakherkenning zowel op kantoor als onderweg. Van directe spraakherkenning op de pc, smartphone of tablet tot aan het later uitwerken van opnames tot tekst (transcriptie).

AVT helpt u graag met professioneel advies, installatie, training en begeleiding. Dragon Professional is er in verschillende versies voor o.a. stand-alone gebruik, als Cloud dienst en voor remote desktop omgevingen.

 

Dragon Professional 16 Business VLA, spraakherkenning voor (klein)zakelijk gebruik

Dragon Professional 16 Business is ontwikkeld voor zakelijk gebruik, zowel voor enkelvoudige installaties als voor teams, en bedrijven. Deze versie is geschikt voor o.a. Windows Terminalserver-, VM-ware- en Citrix-omgevingen. Met het flexibele Volume Licence-programma  koopt u spraakherkenning vanaf een persoon tot alle werkplekken (zowel Fat- als Thin-clients) gemakkelijk uit met de krachtige Dragon spraakherkenningssoftware. Elke werknemer kan dan beschikken over de unieke productiviteitstool die tijd en moeite bespaart en uw werknemers efficienter en beter gedocumenteerde verslaglegging laat maken.

Dragon Professional Cloud-versies steeds populairder

Met de komst van steeds sneller Internet, krachtigere servers en steeds meer producten die “in de cloud” worden gebruikt,  zien we ook de toenemende belangstelling voor de Nuance Cloud-spraakherkenning zoals Dragon Professional Anywhere en Dragon Medical One. Met een minimale “footprint” op uw servers en werkstations en minimaal onderhoud op de software zien we de Cloud-abonnementen op de Dragon spraakherkenning aan populariteit toenemen.

 

 

Dragon Professional Business VLA – Volume Licence mogelijkheden

In tegenstelling tot de Dragon Professional 16 Single User, waarbij er per gebruiker een eigen serienummer wordt geleverd, ontvangt u bij Dragon Professional 16 Business een Licentie-certificaat met een “company-wide” serienummer. Dit unieke serienummer kan gebruikt worden voor alle installaties binnen uw organisatie of dit nu individuele (stand-alone) pc’s zijn of gebruikt worden bij installaties in een Remote Desktop omgeving zoals Citrix-, Microsoft RDP, WM-Ware of WTS-server.

Business VLA – bij meer gebruikers worden de licenties voordeliger

In onze webwinkel kiest u voor de Dragon Professional Business VLA het juiste aantal gebruikers in verschillende staffels. Overweegt u voor uw organisatie meer dan 150 gebruikers te laten werken dan verzoeken we u om contact op te nemen met onze adviseurs.

Version Maintenance – altijd werken met de laatste versie van de Dragon spraakherkenning

Optioneel kunt u kiezen voor het Nuance Maintenance-abonnement dat u recht geeft op automatische updates van de software. Dragon Maintenance is een jaarlijks abonnement dat u direct bij de aanschaf van de spraakherkenning kunt aan schaffen. Voor meer informatie over Dragon Professional 16 Business VLA verwijzen we u naar de brochures die u kunt vinden op deze pagina (onder het kopje Brochures), of belt u met een van onze adviseurs: +31 (0)23 529 43 44.

 

Bestel direct uw Dragon Professional softwarepakket

 

Doe de test!

Overtuig u zelf van de voordelen van de Dragon spraakherkenning en doe de test.  Probeer zelf Dragon Professional 16 voor 5 dagen of Dragon Professional Anywhere Cloud of Dragon Medical One Cloud voor 14 dagen.


Wilt u spraakherkenningssoftware kopen? Bel AVT voor advies

Hulp nodig?

AVT weet als geen ander dat goed advies leidt tot meer betere oplossingen en meer tevredenheid. Schroomt niet om contact met ons op te nemen.
Gebruik de chatfunctie of bel met een van onze adviseurs: +31 23 – 529 43 44

AVT levert bijna alle producten uit voorraad

Snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw bestelling.

Bij AVT kunt u uw aankopen snel en veilig betalen

Veilig betalen

AVT werkt samen met een van de bekendste onlinebetaaldiensten waardoor u bij AVT uw aankopen snel en veilig kunt betalen via via een groot aantal beveiligde betaalmogelijkheden.

De voordelen van het gebruik van Dragon Professional 16 spraakherkenning

 • De snelste en meest nauwkeurige manier om met uw stem uw spraak te gebruiken om teksten te maken.
 • U kunt tot driemaal sneller praten dan typen.
 • Met Dragon spraakherkenning spreekt u uw tekst gewoon uit en verschijnt deze direct op het scherm. Hierdoor typt u meer tekst in minder tijd.
 • Vrijheid en flexibiliteit om te werken op de manier die u wilt. Met Dragon kunt u op een handige, ergonomische manier met uw computer werken. U kunt in de meeste programma’s op uw (Windows) computer met spraak besturen, dicteren en bewerken met uw stem. Gebruik de speciale door AVT meegeleverde (USB wordt aanbevolen) headset/microfoon voor het beste resultaat.
 • Probleemloos installeren, probleemloos aan de slag. Dragon Professional 16  biedt een snelle, eenvoudige installatie, handige rondleiding en intuïtieve toegang tot talloze krachtige functies. Hierdoor profiteert u onmiddellijk van de voordelen van spraakherkenning en kunt u steeds productiever werken naarmate u het programma vaker gebruikt.

 

Functies en voordelen

 • De snelste en meest nauwkeurige manier om met uw computer te werken. Dragon herkent spraak direct met een nauwkeurigheid tot maar liefst 99%, biedt een spraakgestuurde interface op maat, blijft leren van veelgebruikte woorden en zinnen en wordt steeds nauwkeuriger naarmate u het programma vaker gebruikt.
 • Tekst dicteren in gangbare programma’s, ook via uw browser.
 • U gaat Ergonomisch beter werken door de computer met uw stem te bedienen en uw handen vrij te houden.
 • Flexibel kiezen voor een passende headset/microfoon. AVT biedt u een keuze uit verschillende modellen door AVT geteste headsets.
 • Liever werken zonder headset? Bekijkt u hier het aanbod van tafel- en laptopmicrofoons en handmicrofoons.
 • Intuïtief menu en handige rondleidingen en help-functie waardoor u direct aan de slag kunt en het programma snel onder de knie heeft.

De keuze tussen Dragon Professional 16 Single User en Dragon Professional 16 Business VLA

In de loop der jaren heeft Nuance voor bepaalde doelgroepen speciale versies uitgebracht. Tot nu toe waren de prijzen en de mogelijkheden van de versies ook verschillend. Met de komst van versie 16 is dit onderscheid minimaal geworden. De prijs van een Single User-licentie is nu het zelfde als die van een Business VLA-licentie. Als we kijken naar de technische functionaliteiten van beide versies is er ook nagenoeg geen verschil meer.

Wat blijft er over aan verschillen:

 • De Single User is voor (particuliere) gebruikers die op maximaal 2 computers met hun Dragon licentie willen werken. De Business VLA versie kent geen beperking wat betreft het aantal installaties.
 • De Single User versie wordt geleverd met één uniek serienummer. Wanneer er meerdere gebruikers met Dragon willen werken en er een Single User versie per gebruiker wordt aangeschaft, krijgt elke gebruiker een eigen serienummer. Als er in een organisaties zo meerdere gebruikers zijn, kan dit leiden tot meer administratie, om deze serienummers per pc goed bij te houden. Wordt een pc vervangen dan moet de licentie gede-installeerd worden om het serienummer weer te kunnen gebruiken op een nieuwe pc. Wordt dat niet gedaan dan kan dat leiden tot verlies van een installatiemogelijkheid. Daarom raden we aan om bij het bedrijfsmatig gebruiken van Dragon Professional 16 altijd te kiezen voor de Business VLA.
 • Dragon Professional 16 Business VLA is gemakkelijk uit te breiden met meer gebruikers
  Heeft de organisatie eenmaal gekozen voor Business VLA dan kunnen nieuwe gebruikers worden toegevoegd aan het VLA en werkplekken worden ingericht met het al bekende VLA-serienummer.
 • Grotere organisaties profiteren van de extra mogelijkheden van Dragon Professional 16 Business VLA door Version Maintenance en Nuance Management Center (NUMAC) abonnementen te koppelen. Version Maintenance is een jaarlijks abonnement om uw software voor de komende jaren te verzekeren voor nieuwe updates en upgrades en NUMAC geeft het management inzichten in het gebruik van het aantal licenties, het gebruik per persoon van de software en tools om woordenlijsten en sneldictaten onder alle gebruikers te distribueren.

Uw besparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij u graag professioneel advies, gratis!

Belt u ons gerust voor een aanbieding of voor advies:
+3 (0)23 – 529 43 44

AVT, de totaalleverancier

Daarnaast heeft u een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online.
AVT staat al meer dan 35 jaar garant voor een optimale service en support.

Heeft u uw keuze uit onze producten en diensten al gemaakt? In onze shop kunt u ze nu bestellen en er de volgende dag al mee aan de slag.

Bestel direct uw Dragon spraakherkenning in onze shop

Wij verwelkomen u graag als klant van AVT.