Spraakherkenning voor journalisten

Spraakherkenning voor journalisten

Als er één beroep is dat veel tijd achter het toetsenbord vereist, is het wel dat van de journalist. Wat als u die tijd nu eens nuttiger zou kunnen besteden?

Met spraakherkenning verschijnen de woorden niet alleen drie keer sneller op het beeldscherm, maar u hoeft ook ineens niet meer per se naar uw toetsenbord te kijken terwijl u typt. Stelt u zich eens voor u dat voor het raam staat met een kop koffie om inspiratie op te doen, terwijl de woorden toch gewoon op het scherm blijven verschijnen?
AVT Benelux, dé expert op het gebied van spraakherkenning, helpt u graag; niet alleen met advies op maat, maar ook met een cursus of training zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met het besparen van tijd en geld.

Dragon spraakherkenningssoftware

Spraakherkenning is de laatste jaren ongelooflijk accuraat geworden – nog accurater dan typen. Dragon spraakherkenning levert een nauwkeurigheid tot wel 99% terwijl uw woorden tot 3 keer sneller op het scherm verdwijnen. Vergeet die backspace-toets maar; het programma leert u kennen en onthoudt correcties, zodat de nauwkeurigheid steeds hoger wordt. Met Dragon Professional Individual kunt u met uw stem teksten in documenten dicteren en wijzigen, e-mailen, internetten, berichten delen op Facebook en Twitter en nog veel meer. U opent programma’s, selecteert menuopties, slaat bestanden op en gaat naar andere vensters met simpele spraakopdrachten. U kunt zelfs een afbeelding invoegen door middel van een zelf ingesteld stemcommando.
Staat een woord nog niet in het woordenboek van Dragon? Met een druk op de knop voegt u het woord toe.

Spraakherkenning voor journalisten – Dragon Professional Individual

Met de software van Dragon wordt uw werktempo en efficiëntie hoger, terwijl u minder moeite hoeft te doen. Geen pijn meer in uw handen van het typen, minder fysieke inspanning (mag natuurlijk wel – u kunt ook op uw hometrainer een artikel schrijven) en spel- en grammaticafouten worden tot een minimum gereduceerd. Leun achterover tijdens het schrijven van uw volgende artikel of het opstellen van een mail, Dragon typt voor u.

De voordelen van spraakherkenning voor journalisten op een rijtje

 • Zet uw teksten 3 keer sneller op papier
 • Gebruik spraakherkenning met Word, Outlook, Gmail, Hotmail, Facebook, Twitter, Excel, en in Explorer, Firefox of Chrome.
 • Voeg eigen spraakopdrachten toe voor het uitvoeren van bepaalde acties.
 • Gebruik uw smartphone als memo-recorder en ook onderweg dicteren wordt mogelijk.
 • Geen wachttijd; de woorden verschijnen meteen op het beeldscherm.
 • Minder last van RSI veroorzaakt door typen.
 • Dragon Legal draait op Windows, maar wij helpen u graag om ook op uw Apple Mac aan de gang te kunnen met spraakherkenning van Dragon.

Efficiënter werken start met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij u graag professioneel advies, gratis!

Belt u ons gerust voor een aanbieding of voor advies:
023 – 529 43 44

AVT, de totaalleverancier

Daarnaast heeft u een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online. AVT staat al meer dan 25 jaar garant voor een optimale service en support.

Heeft u uw keuze uit onze producten en diensten al gemaakt? In onze shop kunt u ze nu bestellen en er de volgende dag al mee aan de slag.

Bestel direct uw Dragon spraakherkenningssoftware in onze shop

Wij verwelkomen u graag als klant van AVT.


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews

 • Ben nu een dag in het bezit van uw spraakherkenningssysteem en het werkt; ben dus tevreden.

  mevrouw V.C. Colcher

  ★★★★★

 • N.a.v. een opmerking tijdens de aankoop, achteraf een mailtje of het allemaal gelukt was. Direct terugkoppeling gehad op nog wat vragen van mij. Kijk zo hoort het, prima aftersales !!

  J Stam

  ★★★★★

 • Het is een prima product en was snel geleverd!

  Klant

  ★★★★★

 • De hulp bij AVT om tot een goede keuze te kunnen komen is uitstekend. Vergeleken met een paar jaar geleden is de Dragon Spraakherkennings dicteerfunctie via een dictafoon een stuk vooruitgegaan. Wat er bedoeld wordt komt redelijk duidelijk in de uitgeschreven tekst, maar er blijft nog altijd werk aan de winkel om de tekst echt goed te krijgen.

  jo

  ★★★★

 • Goed, snel en vriendelijk.

  Niels Ten Hagen

  ★★★★★

 • AVT heeft mijn collega zeer goed geadviseerd in welk pakket zij het beste kan gebruiken. Zij waren ook zeer behulpzaam bij het verstrekken van gegevens die wij nodig hadden om de aankoop te kunnen doen. Ook zeer vriendelijk en behulpzaam naar mij (de koper) toe. Heeft u de software nodig? Zij zijn uw partner!

  Herman

  ★★★★★

Wij werken o.a. met