Last met typen? Wilt u minder gebruik maken van uw toetsenbord en muis?

avt-spraakherkenning-dicterende-vrouw-met-tekst

Is typen voor u lastig of zelfs onmogelijk geworden? Onze spraakherkenningssoftware neemt het typen van u over.

Heeft u een handicap of blessure, bent u aan het revalideren van een operatie of een ongeval waardoor u moeilijk of niet meer kunt typen? Heeft u moeite met het bedienen van uw muis? Ook daar kan onze spraakherkenningssoftware u bij helpen.
Onze spraakherkenningssoftware zet uw gesproken woorden om in getypte tekst. Bijvoorbeeld in uw brieven, e-mails, blogs, posts op social media, presentaties, spreadsheets etc. Eigenlijk overal waar u normaal met uw toetsenbord tekst zou typen. U geeft commando’s en de software voert ze uit. Dubbelklikken van uw muis, vensters openen en sluiten, programma’s opstarten, het kan allemaal met uw stem. Deze Dragon spraakherkenningsoplossingen maken het mogelijk.

Zelfs vaste stukken tekst kunt u definiëren als een tekst-blok en met een eigen stemcommando op het scherm laten verschijnen. Heeft u in deze tekst plekken waar u nog wat moet invullen? Ook geen probleem. U geeft de plaats aan in de tekst en de cursor springt gelijk naar de juiste plaats zodat u de tekst kunt dicteren. De spraakherkenning doet het werk voor u.

AVT levert kant-en-klare oplossingen via onze shop.

Heeft u liever hulp en advies over wat voor u de beste producten zijn
om mee te gaan werken, belt u dan met een van onze adviseurs: 023 – 529 43 44 

Wilt u meer weten over spraakherkenning?

 

AVT helpt u waar nodig met installatie en training

Om een optimaal resultaat te behalen uit uw Dragon software is het handig om de hulp van een van onze professionals in te schakelen. AVT heeft al meer dan 30 jaar ervaring met Dragon spraakherkenning en heeft onze uitgebreide hulpverlening en grote expertise geleid tot zeer veel tevreden klanten.

Heeft u net de software aangeschaft en weet u niet goed hoe te beginnen? Heeft u al wat gedicteerd maar lukt het niet om Dragon goed naar u te laten luisteren? AVT helpt u graag. Via een Remote Personal Training helpen we u “op-afstand” door gebruik te maken van het programma TeamViewer. Zo hoeft u de deur niet uit en kunnen we u toch op een snelle en efficiënte manier helpen om zo veel mogelijk te halen uit het gebruik van de Dragon spraakherkenningssoftware.

Heeft u liever face-to-face contact met de trainer, dan kunt u bij ons een cursus volgen in Haarlem. Wilt u liever niet op pad, dan komen wij graag bij u thuis of op kantoor de cursus geven. Bel met ons om uw persoonlijke wensen te bespreken. Belt u ons gerust om met ons de mogelijkheden door te nemen.

AVT levert alles op het gebied van spraakherkenning.

Uw stem wordt omgezet naar tekst en commando’s door de Dragon spraakherkenningssoftware maar dan moet uw stem wel in de computer komen. Dat gaat via een microfoon die wordt aangesloten op uw Windows pc of laptop. AVT levert de software en apparatuur via onze shop. Hier vindt u een overzicht van de headsets, hand– en tafelmicrofoons. De nieuwste en beste spraakherkenningssoftware vindt u op deze pagina.

 

Om snel te starten, geven we enkele suggesties