Wat is spraakherkenning – typen met uw stem

AVT de specialist voor digitaal dicteren en spraakherkenning - dicteren met Dragon spraakherkenning

Spraakherkenning: u spreekt en de software typt – Tekstverwerking Anno NU

Spraakherkenning is de techniek die ervoor zorgt dat op een computer – of ander elektronisch apparaat zoals mobiele telefoon, televisie of in de auto – het geluid van de menselijke stem wordt omgezet in tekst of acties.

Onze spraakherkenningssoftware voor Windows-computers zorgt ervoor dat uw spraak razendsnel wordt omgezet naar tekst alsof de gesproken tekst door u met een toetsenbord is ingetypt. Zo kunt u door spraakherkenningssoftware te gebruiken het typen gedeeltelijk of zelfs geheel vervangen door gebruik te maken van uw stem.

Door te spreken op een natuurlijke toon maakt u uw documenten en e-mail met een nauwkeurigheid tot maar liefst 98%. U bestuurt programma’s op uw pc via eenvoudige spraakopdrachten. Zo kunt u met Dragon spraakherkenning in minder tijd meer op uw computer doen. Voor zowel thuis, uw studie en uw plezier. En het kost u veel minder lichamelijke inspanning dan wanneer u zou typen.


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews

 • Ik ben tevreden over de dienstverlening

  De heer Peter Loonen

  ★★★★★

 • Al een paar jaar gebruik ik Dragon spraakherkenning. Omdat ik niet handig ben op de computer weet ik vaak niet meer hoe je een softwareprobleempje moet oplossen. Bij voorbeeld het installeren van versie 14. ATV helpt mij altijd probleemloos een en ander weer te organiseren door gewoon even de besturing van mijn computer over te nemen.

  De heer ir. J.A. Joppe

  ★★★★★

 • 100% tevreden!

  J Bakker

  ★★★★★

 • Goed, snel en vriendelijk.

  Niels Ten Hagen

  ★★★★★
 • Onvoorstelbaar goed. Dit product is the real deal!
  15 jaar geleden voor het eerst een spraakprogramma geprobeerd; dat haalde het in de verste verte niet bij Dragon. Ze beloven 99% accuraat en dat is 100% waar. Je hoeft niet uren vóór in te spreken en het programma pikt zelfs zeer gespecialiseerde woorden en zelfs organisatie namen in 1 keer foutloos op. (Ik verwerk scripties van afstuderende studenten, dus dat zijn lappen tekst) Je werkt minstens 3x sneller. Dikke aanrader!

  Heer Zandbergen

  ★★★★★
 • Uitstekend product met een nog betere service!

  In mijn functie van arbeidsdeskundige kom ik regelmatig in situaties waarin een medewerker als gevolg van de beperkingen is aangewezen op spraakherkenningssoftware. Helaas ben ik zelf als gevolg van minder prettige omstandigheden ook beperkt in toetsenbord bedienen en muis hanteren en daardoor aangewezen op het gebruik van deze software. Door de geweldige service en begeleiding van AVT helpt deze spraakherkenningssoftware mij dusdanig goed waardoor ik in staat ben om mijn werk weer op normale wijze uit te voeren en de eerdere beperkingen voor mij naar de achtergrond zijn verdwenen. Niet alleen professionele begeleiding maar ook engelengeduld met als doel de spraakherkenningssoftware leren eigen te maken is kenmerkend voor AVT. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanraden wanneer ik deze voorziening, maar vooral de noodzakelijke begeleiding en ondersteuning, moet adviseren vanuit mijn vakgebied. Aanschaffen van het product is één, maar er goed mee kunnen werken is een tweede.

  Dankzij AVT lukt dat!
  De complimenten aan Dennis en Denise!!

  Kees groot Kormelink

  ★★★★★

Wij werken o.a. met