Spraakherkenning voor psychologen & psychiaters

Spraakherkenning voor psychologen en psychiaters

Kost verslaglegging u ook zoveel tijd?

Met spraakherkenning hebben wij psychologen en psychiaters geholpen hun verslagen op een veel snellere en efficiëntere manier uit te werken. Door een kleine investering, die binnen een paar maanden al is terugverdient, is men nu, niet alleen sneller klaar, maar ook nog eens met veel minder (lichamelijke) inspanning.

Lees verder hoe ook u met onze hulp en het inzetten van spraakherkenning en/of digitaal dicteren een hoop tijd en geld kunt besparen.

Dicteren met spraakherkenning en u hoeft niets meer te typen!

Dicteren is 3x sneller dan typen. En dat levert u al snel enorme tijdbesparing en een groter rendement. Met onze speciale, op uw Windows-pc te installeren, spraakherkenningssoftware wordt tekst die u in de microfoon inspreekt direct uitgetypt in het door u gewenste programma. Uiteraard kunt u zo uw verslag dicteren in Word maar ook in specifieke verslagleggingsapplicaties. Zo hebben we bijvoorbeeld goede resultaten met het GGD-programma Epos-Zilos.

Op deze pagina leggen we uit hoe spraakherkenning werkt en hebben we ook twee korte filmpjes die u laten zien hoe het dicteren werkt.

De Dragon spraakherkenning

Spraakherkenning is de laatste jaren ongelooflijk accuraat geworden – nog accurater dan typen. Dragon spraakherkenning levert een nauwkeurigheid tot wel 99% terwijl uw woorden tot 3 keer sneller op het scherm verdwijnen. Vergeet die backspace-toets maar; het programma leert uw manier van dicteren kennen, leert uw woorden en onthoudt correcties, zodat de nauwkeurigheid steeds hoger wordt. Met Dragon Professional 15 kunt u documenten en spreadsheets dicteren en wijzigen, e-mailen, internetten, berichten delen op Facebook en Twitter en nog veel meer. U opent programma’s, selecteert menuopties, slaat bestanden op en gaat naar andere vensters met simpele spraakopdrachten. U kunt zelfs een afbeelding invoegen door middel van een zelf ingesteld spraak-commando.
Dicteert u een zin en staat er een woord nog niet in het woordenboek van Dragon? Met een druk op de knop of stemcommando voegt u het woord eenvoudig toe.

Dragon spraakherkenning voor psychologen en psychiaters

Met de Dragon Professional Individual 14 software wordt uw werktempo en efficiëntie hoger, terwijl u minder moeite hoeft te doen. Geen pijn meer in uw handen van het typen, minder fysieke inspanning (dat mag natuurlijk wel – u kunt ook op uw hometrainer een artikel schrijven) en spel- en grammaticafouten worden tot een minimum gereduceerd. Leun achterover tijdens het schrijven van uw volgende verslag of het opstellen van een e-mail, U dicteert en Dragon typt voor u.

De voordelen van spraakherkenning voor u op een rijtje:

  • Verwerk uw verslaglegging veel sneller, eventueel rechtstreeks in uw cliëntadministratie
  • Gebruik spraakherkenning om sneller uw e-mail-berichten op te stellen (Outlook, Gmail, Hotmail)
  • Voeg eigen spraakopdrachten toe voor bijvoorbeeld het snel invoegen van vaste tekstblokken in uw verslag.
  • Dicteer in een smartphone of digitale-recorder en laat de spraakherkenning de dictaten op een later tijdstip voor u uittypen.
  • Geen wachttijd; de woorden verschijnen direct op uw scherm. U ziet gelijk wat u dicteert.
  • Minder snel last van lichamelijke klachten (RSI), veroorzaakt door typen.

Verslagen dicteren in een digitale recorder en uitwerken met spraakherkenning.

Bent u gewend om uw verslagen te dicteren in een memo recorder? (Misschien nog wel zo een met een bandje?) Dan kunt u nu ook deze opgenomen tekst door onze spraakherkenningssoftware laten uittypen. U (of de secretaresse) hoeft de tekst enkel nog na te lezen en eventuele correcties uit te voeren. U kunt zich voorstellen dat u hiermee enorme tijdwinst kunt behalen. De teksten zijn ook nog eens sneller klaar en met minder inspanning. Hier vindt u onze selectie van professionele digitale recorders.

Uw besparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij u graag professioneel advies, gratis!

Belt u ons gerust voor een aanbieding of voor advies:
023 – 529 43 44

AVT, de totaal leverancier

Daarnaast heeft u een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online. AVT staat al meer dan 25 jaar garant voor een optimale service en support.

Heeft u uw keuze uit onze producten en diensten al gemaakt? In onze shop kunt u ze nu bestellen en er de volgende dag al mee aan de slag.

Ga naar de shop

Wij verwelkomen u graag als klant van AVT.