Spraakherkenning voor scholieren, studenten en docenten

Dragon spraakherkenning voor studenten en docenten

Zit jij ook urenlang achter je toetsenbord om al je verslagen, essays en werkstukken die uitgetypt moeten worden klaar te krijgen?

Maak dan ook gebruik van de Dragon Professional 16 spraakherkenning en je houdt meer tijd over.

 

 

Bestel hier je Dragon software – of de testversie

 

Dragon NaturallySpeaking / Dragon Professional 16 spraakherkenning voor Windows

Spraakherkenning is de laatste jaren ongelooflijk accuraat geworden – veel accurater dan typen. Voorheen Dragon NaturallySpeaking en nu Dragon Professional. Dragon spraakherkenning levert een nauwkeurigheid tot wel 99% terwijl je woorden tot 3 keer sneller op het scherm verdwijnen. Vergeet die backspace-toets maar; het programma leert je woordgebruik kennen en leert van je correcties, zodat de nauwkeurigheid steeds groter wordt. Met Dragon spraakherkenning kunt je in documenten en spreadsheets dicteren en wijzigen aanbrengen, e-mails maken, berichten dicteren voor WhatsApp, Twitter en nog veel meer. Je opent programma’s, selecteert menuopties, slaat bestanden op en je wisselt tussen vensters, allemaal met je stem. Staat een woord nog niet in het woordenboek van Dragon? Met een druk op de knop voegt je een woord toe. Lees hier verder en bekijk de voorbeeldfilm.

 

Is het gebruik van een toetsenbord lastig voor je? Herken je typefouten niet vanwege dyslexie? Dragon helpt je!

Zoals we al hierboven schreven, met Dragon kun je zonder je toetsenbord aan te raken met je stem tekst schrijven in elke gewenste applicatie. Maar hoe weet je of er geen fouten in de tekst zitten? Dragon werkt met een woordenlijst met duizenden woorden. Deze woorden staan foutloos in het woordenboek en Dragon zal dus geen fouten maken in een woord zoals wanneer je met typen wel wel een fout zou kunnen maken als je de letters door elkaar haalt en en wellicht niet in de gaten hebt. Heb je last met het lezen van de woorden? Dan kan Dragon je ook helpen door voor te lezen wat Dragon heeft getypt voor je. Op die manier weet je zeker dat je ook de juiste woorden in je tekst krijgt.

 

Eerst zien en dan geloven? Test het zelf uit, uiteraard helemaal gratis

We begrijpen goed dat de aanschaf van Dragon Professional een grote uitgave is. Daarom bieden we een GRATIS* testversie aan. Installeer deze op je pc, sluit een USB-headset aan en je kunt met deze testversie zelf ervaren hoe krachtig de herkenning is en hoe snel Dragon went aan je stem. Zie hoe Dragon je gedicteerde teksten in een mum van tijd neerzet in je favoriete applicaties.
Je betaalt € 15,- voor de proefversie. Besluit je om, bij AVT, een versie van Dragon aan te schaffen dan krijg je uiteraard de €15,- van de proefversie weer van ons terug. (Vraag om de korting coupon als je die niet hebt ontvangen).

 

AVT de specialist voor spraakherkenning

AVT Benelux helpt je graag op weg; niet alleen met advies op maat, maar ook met de juiste producten en eventueel trainingen zodat je binnen korte tijd een optimaal resultaat behaalt met Dragon Professional 16. Onze spraakherkenningssoftware zal je snel meer tijd opleveren.

De voordelen van de Dragon Professional spraakherkenning voor scholieren, studenten en docenten.

  • Zet je teksten 3 tot 7x keer sneller in je Windows pc.
  • Gebruik spraakherkenning met Word, Gmail, Hotmail, Facebook, WhatsApp, Twitter, Excel, OpenOffice en met browsers als Explorer, Firefox en Chrome.
  • Bedien je pc met je stem, dat werkt preventief voor lichamelijke klachten.
  • Gebruik je smartphone om onderweg alvast te dicteren. Laat Dragon het later voor je uittypen.
  • Geen wachttijd; de woorden verschijnen meteen op het beeldscherm.
  • Interviews opgenomen? Ook met Dragon krijg ze ze sneller uitgewerkt. Luister ze af en spreek ze na en Dragon typt voor je.
  • Ook bij Dyslexie zeer goed te gebruiken. Dragon typt voor je en kan ook de tekst weer voorlezen.

Wij helpen je graag op weg met spraakherkenning

AVT Benelux is al meer dan 35 jaar dé expert in spraakherkenning. Wij zijn trots op onze uitstekende dienstverlening en hebben aandacht voor elke klant (EXCELLENT beoordeling op Trustpilot!). Wij helpen je dus graag met advies, maar ook met trainingen en cursussen. Op die manier verzeker je jezelf ervan dat je binnen een zo kort mogelijke tijd je nieuwe manier van werken eigen maakt. Neem vandaag nog het besluit dat jouw tijd te waardevol is om alleen maar te zitten typen.

 

Met genoeg documentatie om het zelf uit te pluizen

Om vertrouwd te raken met Dragon spraakherkenning wordt er een uitgebreid leerprogramma en uitgebreid handboek meegeleverd met de software om snel en eenvoudig met de mogelijkheden van het programma om te leren gaan. Op de referentiekaart vindt je veel gebruikte spraakcommando’s, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Toch extra hulp nodig? Schroom niet – wij helpen je graag in het gebruik van de Dragon software. Onze cursussen en trainingen staan hoog aangeschreven.

Heb je een Apple Mac pc of laptop?

Dragon draait standaard alleen op Windows pc’s, maar voor Mac-gebruikers hebben wij ook een oplossing. Lees hier hoe u Dragon je Mac kunt gebruiken.

 

Je tijdsbesparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij je vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij je graag advies, gratis!

 

Heb je vragen? Chat met ons.
Liever even bellen? We helpen je graag:

+31 23 – 529 43 44

AVT, de totaalleverancier

Daarnaast heb je een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online. AVT staat al meer dan 30 jaar garant voor optimale service en support.

Heb je al een keuze uit onze producten en diensten gemaakt? In onze shop kunt je ze vandaag bestellen en er de volgende (werk)dag al mee aan de slag.

Bestel hier je Dragon Professional pakket

Wij verwelkomen je graag als klant van AVT.