Spraakherkenning voor notarissen

Spraakherkenning voor de notaris

Wat als u de tijd die u nu aan typen besteedt aan uw klanten kon besteden?

Ook u als notaris kunt een boel tijd besparen door gebruik te maken van de spraakherkenningssoplossingen van AVT.

AVT Benelux, al meer dan 30 jaar dé Spraakherkenningsspecialist, kan u helpen; niet alleen met advies bij de aanschaf van de producten, maar ook met installatie, training en begeleiding om u zo snel mogelijk optimaal gebruik te te laten maken van de geboden oplossing.

AVT Spraakherkenning voor notarissen

Met behulp van AVT Legal spraakherkenning, een speciaal ontwikkelde oplossing voor uw beroepsgroep, kunt u efficiënt en kostenbesparend gaan werken. Met behulp van spraakherkenningssoftware dicteert u tekst aan uw computer via een microfoon of in een digitale memo recorder. De tekst of uw dictaat wordt direct omgezet naar tekst. U dicteert bijvoorbeeld uw rapport, correspondentie of e-mail en de spraakherkenning typt het direct voor u uit.

Vrijwel alle gangbare juridische termen bevinden zich in het programma. Uw eigen specialistische termen kunnen in een handomdraai zelfs aan uw woordenlijst worden toegevoegd.

Dragon spraakherkenning

Binnen 10 minuten herkent de software uw stem en kunt u aan de slag. Dragon spraakherkenning heeft een nauwkeurigheid tot wel 99% en uw woorden verschijnen 3 keer sneller op het scherm dan wanneer u ze zelf typt.
U kunt niet alleen e-mail beantwoorden, documenten, spreadsheets en verslaglegging dicteren, met Dragon spraakherkenning kunt u ook programma’s openen, menuopties selecteren, bestanden opslaan en tussen vensters wisselen. Zelfs een handtekening kan worden ingevoegd door middel van een simpel, zelfgemaakt stemcommando.

Enkele functies van Dragon spraakherkenning:

  • Stemherkenning in minder dan 10 minuten.
  • Werken in vrijwel elke MS-Windows toepassing en Officeapplicatie.
  • AVT biedt cursussen en trainingen om u zo snel mogelijk vertrouwd te maken met de mogelijkheden van de software.
  • Veelgebruikte woorden of zelfs zinnen aanroepen met één stemcommando.
  • U kunt een andere medewerker de gedicteerde tekst laten corrigeren en redigeren.
  • Maak gebruik van een digitale memorecorder en u kunt onderweg dicteren. Uw spraak kan desgewenst automatisch worden omgezet naar tekst.
  • Uitgebreide woordenbibliotheek van 250.000 algemene zakelijke woorden, aangevuld met ruim 5000 specifieke woorden en termen, opgebouwd uit Latijnse en Franse juridische termen, afkortingen en namen.
  • U kunt gemakkelijk uw eigen woorden, namen en termen toevoegen aan uw woordenbibliotheek.
  • Dragon draait op Windows, maar wij helpen u graag om ook op uw Mac aan de gang te kunnen met de spraakherkenning van AVT.

Wij helpen u op weg met spraakherkenning

AVT Benelux is al meer dan 30 jaar dé expert in spraakherkenning. Wij zijn trots op onze uitstekende dienstverlening en hebben aandacht voor elke klant (9 op Trustpilot!). Wij helpen u dus graag met advies, maar ook met trainingen en cursussen. Op die manier verzekert u zichzelf ervan dat u binnen een zo kort mogelijke tijd uw nieuwe manier van werken eigen maakt.

Maak vandaag nog het besluit dat uw tijd te waardevol is om uw tijd te verdoen door zelf nog te typen.

Om vertrouwd te raken met de Dragon spraakherkenning krijgt u er een interactief leerprogramma gratis bij. Met deze tutorial maakt u snel en eenvoudig kennis met de mogelijkheden en leert eenvoudig hoe met het programma om te gaan.
Heeft u liever een persoonlijke training? Schroom niet – wij helpen u graag met het optimaliseren van uw efficiëntie. Onze cursussen en trainingen staan hoog aangeschreven.

Uw besparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij u graag professioneel advies, gratis!

Belt u ons gerust voor een aanbieding of voor advies:
+31 23 – 529 43 44

Direct bestellen kan natuurlijk in onze online winkel.

Heeft u uw keuze uit onze producten en diensten al gemaakt? In onze shop kunt u ze nu bestellen en er de volgende dag al mee aan de slag.

Ga naar de shop

Wij verwelkomen u graag als klant van AVT.