Welkom als nieuwe klant van AVT

Ook na de bestelling en levering zijn we er voor onze klanten met tips en aanbiedingen

Ook na de bestelling en levering zijn we er graag voor u!

Hartelijk dank voor uw bestelling!
Onze toegewijde experts zijn er om u te helpen met uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met de Dragon Spraakherkenningssoftware, Philips dicteeroplossingen en alles wat daar mee te maken heeft. Of het nu een nieuwe installatie, incidentele vraag of een uitgebreid probleem is, ze helpen u graag. AVT biedt u o.a. onderstaande opties:

 

Extra hulp of uitleg: AVT Personal training

Heeft u liever een cursus of een training? Een expert bij u op kantoor of thuis? Ook die mogelijkheden biedt AVT. Meer informatie over alle mogelijkheden vindt op op deze onze servicepagina. Een van de meest gekochte extra hulp is de Remote personal training. Met één uur personal training die wij “remote” aanbieden, u zit achter uw pc en wij achter die van ons. En via TeamViewer kunnen wij meekijken op uw pc en via de headset met u spreken en zo leren wij u met het product om te gaan en er het beste uit te halen. Een training geheel naar uw wens en aangepast aan uw niveau.

Onder op deze pagina – en door te klikken op deze link – kunt u een uur personal training bestellen.

 

Af en toe een vraag over Dragon stellen: AVT Support abonnement

U wilt natuurlijk ook het maximale rendement halen uit uw aankoop bij AVT. Is een uitgebreide training voor u niet (meer) noodzakelijk maar heeft u wel af en toe behoefte om een technische vraag te stellen dan bied het Supportabonnement u deze mogelijkheid.

Gedurende de looptijd van het abonnement kunt u bellen met de experts van AVT voor hulp en advies.

Onder aan deze pagina – of door te klikken op deze link – kunt u een supportabonnement bestellen.

 

Heeft u een kortingcode?

Bij het afrekenen kunt u de code invullen en u ziet dat de bijbehorende korting in uw winkelwagentje wordt verrekend.

Nog geen USB-headset? Bestel nu onze USB-headsetadapter zonder verzendkosten

Wanneer u dit leest heeft u waarschijnlijk uw Dragon software met headset al in huis en zou u bij bestelling van de adapter weer verzendkosten moeten betalen. Daarom bieden we u aan de adapter te bestellen zonder verzendkosten. Wanneer u de adapter nu bij ons bestelt en de onderstaande couponcode gebruikt bij het afrekenen vervallen de verzendkosten. Gebruik voor gratis verzending bij uw bestelling van de USB-headsetadapter de volgende couponcode: gratisusbverzending

Waarom een USB-adapter? USB headsets installeren namelijk makkelijker en verwerken uw stem beter.

Uit ervaring weten we dat de door Nuance standaard meegeleverde analoge headsets (met 2 stekkertjes) nogal eens problemen geven bij de installatie op Windows computers. Ook is de kwaliteit van de opname niet altijd op het gewenste niveau voor spraakherkenning. Dit heeft te maken met de interne geluidsverwerking van pc’s en zeker laptops. Om dit probleem eenvoudig te verhelpen raden wij de USB-headsetadapter aan. Hiermee maakt u van uw analoge-headset simpelweg een USB-headset die bovenstaande problemen ondervangt.