Als typen niet (meer) lukt

avt-spraakherkenning-dicterende-vrouw-met-tekst

Is typen voor u lastig of zelfs onmogelijk geworden? Met spraakherkenning kunt u typen met uw stem.

Onze spraakherkenningssoftware zet uw gesproken woorden om in getypte tekst. Bijvoorbeeld in uw brieven, e-mails, blogs, posts op social media, Powerpoint presentaties, spreadsheets etc. Eigenlijk overal waar u normaal met uw toetsenbord tekst zou typen.

Heeft u moeite met het bedienen van uw muis? Ook daar kan de spraakherkenningssoftware u bij helpen. U geeft commando’s en de software voert ze uit. Dubbelklikken van uw muis, vensters openen en sluiten, programma’s opstarten, het kan allemaal met uw stem.

Zelfs vaste stukken tekst kunt u definiëren als een tekstblok en met een eigen stemcommando op het scherm laten verscheinen. Heeft u in deze tekst plekken waar u nog wat moet invullen? Ook geen probleem. U geeft de plaats aan in de tekst en de cursor springt gelijk naar de juiste plaats zodat u de tekst kunt dicteren. De spraakherkenning doet het werk voor u.

AVT levert kant-en-klare oplossingen via onze shop.

Heeft u liever hulp en advies over wat voor u de beste producten zijn
om mee te gaan werken, belt u dan met een mav onze adviseurs: 023 – 529 43 44 

Wilt u meer weten over spraakherkenning?

 

AVT helpt u waar nodig met installatie en training

Om een optimaal resultaat te behalen uit uw Dragon software is het handig om de hulp van een van onze professionals in te schakelen. AVT heeft al meer dan 30 jaar ervaring met Dragon spraakherkenning en heeft onze uitgebreide hulpverlening en grote expertise geleid tot zeer veel tevreden klanten.

Heeft u net de software aangeschaft en weet u niet goed hoe te beginnen? Heeft u al wat gedicteerd maar lukt het niet om Dragon goed naar u te laten luisteren? AVT helpt u graag. Via een Remote Personal Training helpen we u “op-afstand” door gebruik te maken van het programma TeamViewer. Zo hoeft u de deur niet uit en kunnen we u toch op een snelle en efficiënte manier helpen om zo veel mogelijk te halen uit het gebruik van de Dragon spraakherkenningssoftware.

Heeft u liever face-to-face contact met de trainer, dan kunt u bij ons een cursus volgen in Haarlem. Wilt u liever niet op pad, dan komen wij graag bij u thuis of op kantoor de cursus geven. Bel met ons om uw persoonlijke wensen te bespreken. Belt u ons gerust om met ons de mogelijkheden door te nemen.

AVT levert alles op het gebied van spraakherkenning.

Uw stem wordt omgezet naar tekst en commando’s door de Dragon spraakherkenningssoftware maar dan moet uw stem wel in de computer komen. Dat gaat via een microfoon die wordt aangesloten op uw Windows pc of laptop. AVT levert de software en apparatuur via onze shop. Hier vindt u een overzicht van de headsets, hand– en tafelmicrofoons. De nieuwste en beste spraakherkenningssoftware vindt u op deze pagina.

 

Om snel te starten, geven we enkele suggesties

 


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Onze klanten laten weten wat ze van de service van AVT vinden via Trustpilot. En, we zijn trots op onze hoge score. De laatste drie beoordelingen leest u hiernaast. Door te klikken op een beoordeling of de knop hieronder leest u alle reviews op trustpilot.nl.

Alle Trustpilot reviews

Wij werken o.a. met