Media Category: Categorie-plaatjes


Training en service

Heeft u net de software aangeschaft en weet u niet goed hoe te beginnen? Heeft u al wat gedicteerd maar lukt het niet om Dragon goed naar u te laten luisteren? Kies dan voor een van de hieronder […]

Transcriptie – dictaten uitwerken

Het geluidsbestand uit de recorder of opgenomen via de handmicrofoon luistert u terug via de secretariële-headset. De voetschakelaar en de bijbehorende software geven u volledige controle over het afspelen van het dictaat.

spraakherkenningssoftware

Spraakherkenningssoftware – U dicteert tekst veel sneller dan u kunt typen en met een nauwkeurigheid tot maar liefst 99% wordt uw spraak omgezet naar tekst. Typen met uw stem. Het was nog nooit zo makkelijk.

mobile-recorders

Onderweg dicteren doet u met deze recorders Overal uw gedachten opnemen, brieven en memo’s inspreken. Dicteer in een van onze mobiele dicteerrecorders/memorecorders. Een uitgekiende selectie van instapmodel tot professionele set.

headsets

Headsets met en zonder draad voor spraakherkenning Zoekt u een analoge- of USB-headset? Of heeft u liever een draadloze meer comfort en gemak, een Bluetooth, die ook aan u Smartphone werkt? U vindt ze hier.

handmicrofoons

Handmicrofoons (SpeechMike / DigtasonicMic). Deze microfoon houdt u gewoon in de hand om te dicteren. Geschikt voor digitaal dicteren en spraakherkenning. Met of zonder ingebouwde muis en handige programmeerbare functietoetsen.