Download-pagina

Welkom om de download-pagina van spraakherkenning.nl - Download hier uw Dragon installatiebestanden en installatie-/de-installatie-tools

Installatiebestanden Dragon spraakherkenning

Via de onderstaande links kunt u de Dragon installatiebestanden op uw pc downloaden. We raden u aan deze in een aparte map op uw desktop te plaatsen en van daaruit de installatie te starten.
U heeft een geldige activatiecode nodig om met de software te kunnen werken.
Heeft u geen activatiecode dan dient u een Dragon pakket aan te schaffen. Hier vindt u de verschillende versies.

Doe de test!

U kunt nu makkelijk Dragon op uw eigen computer uitproberen. Ervaar het gemak en de sublieme herkenning van de Dragon spraakherkenningssoftware.

Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon 15 Professional Individual te bestellen.

Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon 15 Professional Education te bestellen.

Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon 13 NaturallySpeaking Premium te bestellen.

Direct na uw bestelling ontvangt u van ons een trial-code waarmee u Dragon 5-maal kunt opstarten. Voldoende om Dragon een paar dagen te kunnen testen. Uiteraard heeft u wel een goede headset nodig. Eventueel kunt u die hier alvast bij ons aanschaffen. Voor de zekerheid raden we u aan om ook even te controleren of uw pc voldoet aan de systeemeisen die Dragon stelt. Deze vindt u op de pagina waar u de trial kunt bestellen.

Tools

Dragon Professional Individual 15 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 13 compleet van uw harddisk. Gebruik is voor eigen risico!

Dragon 14 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 13 compleet van uw harddisk. Gebruik is voor eigen risico!

Dragon 13 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 13 compleet van uw harddisk. Gebruik is voor eigen risico!

Dragon 12 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 12 compleet van uw harddisk. Gebruik is voor eigen risico!

Flexnet Common Software Manager remover tool
Let op! Door het verwijderen van deze update-manager wordt u niet meer gewaarschuwd voor updates van de Nuance software. Gebruik is voor eigen risico!


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Uitstekende, vriendelijke en accurate bejegening en service

  tafelmicrofoons voor Dragon spraakherkenning

  ★★★★★
 • Ben nu een dag in het bezit van uw spraakherkenningssysteem en het werkt; ben dus tevreden.

  mevrouw V.C. Colcher

  ★★★★★
 • Omdat ik met spoed een rapportage moest maken, zocht ik naar de mogelijkheid dat via spraakherkenning te doen. Via google kwam ik op Spraakherkenning.nl. Ik koos voor een download oplossing en binnen een uur was ik up and running. Ik ben positief verrast over de mogelijkheden van het Nuance Dragon Naturally Speaking homepakket. De service […]

  Robbin

  ★★★★★
 • AVT heeft mijn collega zeer goed geadviseerd in welk pakket zij het beste kan gebruiken. Zij waren ook zeer behulpzaam bij het verstrekken van gegevens die wij nodig hadden om de aankoop te kunnen doen. Ook zeer vriendelijk en behulpzaam naar mij (de koper) toe. Heeft u de software nodig? Zij zijn uw partner!

  Herman

  ★★★★★
 • Uitstekend product met een nog betere service! In mijn functie van arbeidsdeskundige kom ik regelmatig in situaties waarin een medewerker als gevolg van de beperkingen is aangewezen op spraakherkenningssoftware. Helaas ben ik zelf als gevolg van minder prettige omstandigheden ook beperkt in toetsenbord bedienen en muis hanteren en daardoor aangewezen op het gebruik van deze […]

  Kees groot Kormelink

  ★★★★★
 • Heel goed geholpen bij de problemen bij mijn programma dragon spraakherkenning. Goede service goed oplossing. Ik ben heel tevreden en ik ben nog steeds super blij met mijn spraakherkenningssoftware

  A. J de Vogel

  ★★★★★

Wij werken o.a. met