Download-pagina

Welkom om de download-pagina van spraakherkenning.nl - Download hier uw Dragon installatiebestanden en installatie-/de-installatie-tools

Installatiebestanden Dragon spraakherkenning

Via de onderstaande links kunt u de Dragon installatiebestanden op uw pc downloaden. We raden u aan deze in een aparte map op uw desktop te plaatsen en van daaruit de installatie te starten.
U heeft een geldige activatiecode nodig om met de software te kunnen werken.
Heeft u geen activatiecode, dan kunt u bij AVT de Dragon spraakherkenningssoftware aanschaffen. Hier vindt u de verschillende versies.

De onderstaande versies zijn alleen voor het geval u een her-installatie van de software wil doen.
Het zijn oudere versies van de software en worden niet meer geleverd.

 

Doe de test – probeer de Dragon spraakherkenning op uw eigen Windows computer

U kunt nu makkelijk Dragon spraakherkenning op uw eigen computer uitproberen. Ervaar het gemak en de sublieme herkenning van de Dragon spraakherkenningssoftware. GRATIS!

 • Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon 15 Professional Individual te bestellen.
 • Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon 15 Professional Education (voor leerlingen, studenten en docenten) te bestellen.

 

De instructie voor het installeren van de software krijgt u in de bevestigings-e-mail.
Direct na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met de documentatie die beschrijft hoe u de software kunt downloaden en installeren op uw pc.
Ook vindt u in dit document de trial-code waarmee u Dragon 5-maal kunt opstarten. Vijf maal opstarten is voldoende om de Dragon spraakherkenning een paar dagen te kunnen testen.

Uiteraard heeft u wel een goede headset nodig.
Bent u niet in het bezit van een goede, liefst USB-headset dan kunt u de hier alvast bij ons bestellen.
Spraakherkenning is een ingewikkeld proces en vergt nogal wat van uw pc. We raden u daarom aan om van te voren te controleren of uw pc voldoet aan de systeemeisen die Dragon stelt. Deze systeemeisen vindt u op de hierboven genoemde trial-bestelpagina onder het kopje SYSTEEMEISEN.

Tools

Dragon 15 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 15 compleet van uw harddisk. Gebruik is op eigen risico!

Dragon 14 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 14 compleet van uw harddisk. Gebruik is op eigen risico!

Dragon 13 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 13 compleet van uw harddisk. Gebruik is op eigen risico!

Dragon 12 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 12 compleet van uw harddisk. Gebruik is op eigen risico!

Flexnet Common Software Manager remover tool
Let op! Door het verwijderen van deze update-manager wordt u niet meer gewaarschuwd voor updates van de Nuance software. Gebruik is op eigen risico!


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Bij AVT is het mogelijk om de Dragon spraakherkenning uit te proberen voordat je veel geld aan de software uitgeeft. Het downloaden gaat heel makkelijk en alles verliep verder soepel

  PO

  ★★★★
 • Heel goed geholpen bij de problemen bij mijn programma dragon spraakherkenning. Goede service goed oplossing. Ik ben heel tevreden en ik ben nog steeds super blij met mijn spraakherkenningssoftware

  A. J de Vogel

  ★★★★★
 • goed geholpen, goede info en sportief toen bleek dat ik iets verkeerds had besteld

  De heer Mr Hans Hinnen

  ★★★★★
 • Goede en snelle herkenning.Tijdens het installeren wordt twee keer gevraagd naar een serienummer. Wordt niet duidelijk gemaakt dat het twee verschillende moeten zijn. Niet aangegeven welke wijze van correctie de herkenning het meest verbeterd.

  Klant

  ★★★★★
 • Hele prettige begeleiding, Snel bereikbaar en met kundig advies.

  E. de Jong

  ★★★★★
 • Prima service, ook proactief; ze bellen zelf. De oudere versie van Dragon kende ik al. Was ik zeer tevreden over. De nieuwste versie heb ik gekocht bij AVT. Meteen na de bestelling werd ik gebeld met informatie over […]

  Marlingua

  ★★★★★

Wij werken o.a. met