Download-pagina

Welkom om de download-pagina van spraakherkenning.nl - Download hier uw Dragon installatiebestanden en installatie-/de-installatie-tools

Installatiebestanden Dragon spraakherkenning

Via de onderstaande links kunt u de Dragon installatiebestanden op uw pc downloaden. We raden u aan deze in een aparte map op uw desktop te plaatsen en van daaruit de installatie te starten.
U heeft een geldige activatiecode nodig om met de software te kunnen werken.
Heeft u geen activatiecode, dan kunt u bij AVT de Dragon spraakherkenningssoftware aanschaffen. Hier vindt u de verschillende versies.

De onderstaande versies zijn alleen voor het geval u een her-installatie van de software wil doen.
Het zijn oudere versies van de software en worden niet meer geleverd.

 

Doe de test – probeer de Dragon spraakherkenning op uw eigen Windows computer

U kunt nu makkelijk Dragon spraakherkenning op uw eigen computer uitproberen. Ervaar het gemak en de sublieme herkenning van de Dragon spraakherkenningssoftware. GRATIS!

Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon 15 Professional Individual te bestellen.

Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon 15 Professional Education (voor leerlingen, studenten en docenten) te bestellen.

Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon 13 NaturallySpeaking Premium te bestellen.

De instructie voor het installeren van de software krijgt u in de bevestigings-e-mail.
Direct na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met de documentatie die beschrijft hoe u de software kunt downloaden en installeren op uw pc.
Ook vindt u in dit document de trial-code waarmee u Dragon 5-maal kunt opstarten. Vijf maal opstarten is voldoende om de Dragon spraakherkenning een paar dagen te kunnen testen.

Uiteraard heeft u wel een goede headset nodig.
Bent u niet in het bezit van een goede, liefst USB-headset dan kunt u de hier alvast bij ons bestellen.
Spraakherkenning is een ingewikkeld proces en vergt nogal wat van uw pc. We raden u daarom aan om van te voren te controleren of uw pc voldoet aan de systeemeisen die Dragon stelt. Deze systeemeisen vindt u op de hierboven genoemde trial-bestelpagina onder het kopje SYSTEEMEISEN.

Tools

Dragon 15 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 15 compleet van uw harddisk. Gebruik is op eigen risico!

Dragon 14 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 14 compleet van uw harddisk. Gebruik is op eigen risico!

Dragon 13 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 13 compleet van uw harddisk. Gebruik is op eigen risico!

Dragon 12 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 12 compleet van uw harddisk. Gebruik is op eigen risico!

Flexnet Common Software Manager remover tool
Let op! Door het verwijderen van deze update-manager wordt u niet meer gewaarschuwd voor updates van de Nuance software. Gebruik is op eigen risico!


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Volslagen onbekend met het programma spraakherkenning heb ik het geïnstalleerd volgens de gebruiksaanwijzing. Daarna heb ik van AVT een instructieles gehad. Deze instructieles was zeer duidelijk en ik heb er veel van geleerd en ik ben er vol […]

  J. van Vulpen

  ★★★★★
 • De volgende dag al in huis. Pakket zat in sintverpakking: straalde, ook met de bijgeleverde documentatie, betrokkenheid en zorgvuldigheid uit.

  De heer van der Zwan

  ★★★★★
 • Ik ben zeer positief te spreken over de manier waarop AVT mij heeft geholpen bij o.a. de installatie van de update, de tijd die zij daarvoor namen en alles wat onverwacht bij het updaten aan de orde kwam. […]

  F Postema, Krewerd

  ★★★★★
 • Goede service en goed,niet te duur product

  Klant

  ★★★★★
 • Goede en snelle herkenning.Tijdens het installeren wordt twee keer gevraagd naar een serienummer. Wordt niet duidelijk gemaakt dat het twee verschillende moeten zijn. Niet aangegeven welke wijze van correctie de herkenning het meest verbeterd.

  Klant

  ★★★★★
 • Het programma dragon bespaart me heel wat tijd en is heel erg handig in gebruik. Verder heb ik altijd snel antwoord en hulp gekregen als ik vragen had. Ook zeer vriendelijk!

  chrissy

  ★★★★★

Wij werken o.a. met