Download-pagina

Welkom om de download-pagina van spraakherkenning.nl - Download hier uw Dragon installatiebestanden en installatie-/de-installatie-tools

Installatiebestanden Dragon spraakherkenning

Via de onderstaande links kunt u de Dragon installatiebestanden op uw pc downloaden. We raden u aan deze in een aparte map op uw desktop te plaatsen en van daaruit de installatie te starten.
U heeft een geldige activatiecode nodig om met de software te kunnen werken.
Heeft u geen activatiecode dan dient u een Dragon pakket aan te schaffen. Hier vindt u de verschillende versies.

Doe de test!

U kunt nu makkelijk Dragon op uw eigen computer uitproberen. Ervaar het gemak en de sublieme herkenning van de Dragon spraakherkenningssoftware.

Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon Professional Individual 15 te bestellen.

Klik hier om GRATIS de trial van de Dragon NaturallySpeaking 13 Premium te bestellen.

Direct na uw bestelling ontvangt u van ons een trial-code waarmee u Dragon 5-maal kunt opstarten. Voldoende om Dragon een paar dagen te kunnen testen. Uiteraard heeft u wel een goede headset nodig. Eventueel kunt u die hier alvast bij ons aanschaffen. Voor de zekerheid raden we u aan om ook even te controleren of uw pc voldoet aan de systeemeisen die Dragon stelt. Deze vindt u op de pagina waar u de trial kunt bestellen.

Tools

Dragon Professional Individual 15 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 13 compleet van uw harddisk. Gebruik is voor eigen risico!

Dragon 14 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 13 compleet van uw harddisk. Gebruik is voor eigen risico!

Dragon 13 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 13 compleet van uw harddisk. Gebruik is voor eigen risico!

Dragon 12 remover tool
Let op! Verwijderd Dragon 12 compleet van uw harddisk. Gebruik is voor eigen risico!

Flexnet Common Software Manager remover tool
Let op! Door het verwijderen van deze update-manager wordt u niet meer gewaarschuwd voor updates van de Nuance software. Gebruik is voor eigen risico!


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Duidelijke website, snelle hulp, snelle levering

  Elly

  ★★★★★

 • Had een aantal vragen over het programma en tijdens de installatie en ik werd bij elke vraag zeer goed geholpen. Vriendelijke en prima service

  Klant

  ★★★★★

 • N.a.v. een opmerking tijdens de aankoop, achteraf een mailtje of het allemaal gelukt was. Direct terugkoppeling gehad op nog wat vragen van mij. Kijk zo hoort het, prima aftersales !!

  J Stam

  ★★★★★

 • Programma spraakherkenning werkt uitstekend. Perfecte service na verkoop.

  De heer dokter KAREL GHESQUIERE

  ★★★★

 • Naar aanleiding van het uitschrijven van interviews opzoek gegaan naar een hulpmiddel hiervoor. Middels telefonisch contact uitstekend geholpen door een medewerkster die de tijd nam om mij het een en ander uit te leggen en uit te zoeken of dit mogelijk voor mij was. Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden voor het vinden van hulpmiddelen met betrekking tot het uitschrijven van teksten.

  Klant

  ★★★★★

 • Ik heb recent het AVT Dragon Premium pakket gekocht. Ik weet dat ik mij dit programma nog eigen dien te maken, maar heb hier veel vertrouwen in gekregen door de klantvriendelijkheid van AVT. Ik kreeg een heldere uitleg van wat het programma kan en niet kan. De bereikbaarheid (telefonisch) was zeer goed, en vriendelijke sprekers. Er werd ook proactief meegedacht (aanschaf van een goede headset, er werd aangegeven dat er een nieuwe versie (14) uitkomt, etc.). Kortom alleen maar lof! Ik ga met dit programma werken en ben al binnen mijn organizatie de voordelen aan het uitdragen.

  De heer R.M. van der Zanden

  ★★★★★

Wij werken o.a. met