Headsets

Headsets voor spraakherkenning

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren bij het dragen van een headset. Een standaard meegeleverde headset werkt prima maar voor meer comfort en bewegingsvrijheid of voor toepassing in andere omgevingen zijn er ook heerlijk zittende bedrade en onbedrade alternatieven.

Een snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw bestelling.

Altijd een goedgekeurde headset

AVT levert bij alle pakketten Dragon spraakherkenning standaard een voor spraakherkenning goedgekeurde headset. Maar, bent u nu toe aan meer comfort en bewegingsvrijheid? Kijkt u dan eens naar een van onze draadloze headsets, handhelds of tafel-microfoons.

Bekijk alle Headsets

Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Onze klanten laten weten wat ze van de service van AVT vinden via Trustpilot. En, we zijn trots op onze hoge score. De laatste drie beoordelingen leest u hiernaast. Door te klikken op een beoordeling of de knop hieronder leest u alle reviews op trustpilot.nl.

Alle Trustpilot reviews

Wij werken o.a. met