Spraakherkenning voor studenten & docenten

Dragon spraakherkenning voor studenten en docenten

Spraakherkenning voor verslagen, essays en werkstukken!

Iedere student en ex-student kent het wel. Urenlang achter je toetsenbord om verslagen, essays en werkstukken uit te typen en op tijd klaar te hebben. Wanneer je gebruik maakt van de Dragon Professional Education spraakherkenning voor scholieren, studenten en docenten ben je sneller klaar en houd je meer tijd over voor echt leuke dingen!

Eerst Spraakherkenning ervaren? Probeer de GRATIS testversie!

We begrijpen goed dat je, ondanks de forse korting, de aanschaf van Dragon Professional Education toch nog een grote uitgave vindt. Daarom bieden we een GRATIS testversie aan van de Education Spraakherkenning. Installeer de testversie op je pc, sluit een USB-headset aan en je kunt met deze testversie zelf ervaren hoe krachtig de herkenning is en hoe snel Dragon went aan je stem. Zie hoe Dragon je gedicteerde teksten in een mum van tijd neerzet in je favoriete applicaties en alle verslagen automatisch uittypt.

Klantenbeoordelingen

Powered by Trustpilot
Op basis van 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com!


Hulp nodig?

AVT weet als geen ander dat goed advies leidt tot meer betere oplossingen en meer tevredenheid. Schroomt niet om contact met ons op te nemen.
Gebruik de chatfunctie of bel met een van onze adviseurs: +31 23 – 529 43 44

Snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw bestelling.

Veilig betalen

AVT werkt samen met een van de bekendste onlinebetaaldiensten waardoor u bij AVT uw aankopen snel en veilig kunt betalen via via een groot aantal beveiligde betaalmogelijkheden.

Voordelen van Dragon Education spraakherkenning:

 • Zet je teksten 3 tot 7x keer sneller in je pc.
 • Gebruik spraakherkenning met Word, Gmail, Hotmail, Facebook, Twitter, Excel, OpenOffice en met Explorer, Firefox en Chrome.
 • Bedien je pc met je stem, dat werkt preventief voor lichamelijke klachten.
 • Gebruik je smartphone om onderweg alvast te dicteren. Laat Dragon het later voor je uittypen.
 • Geen wachttijd; de woorden verschijnen meteen op het beeldscherm.
 • Interviews opgenomen? Ook met Dragon krijg ze ze sneller uitgewerkt. Luister ze af en spreek ze na en Dragon typt voor je.
 • Ook bij Dyslexie zeer goed te gebruiken. Dragon typt voor je en kan ook de tekst weer voorlezen.

Uw besparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij u graag professioneel advies, gratis!

Belt u ons gerust voor een aanbieding of voor advies:
+3 23 – 529 43 44

AVT, de totaalleverancier

Daarnaast heeft u een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online. AVT staat al meer dan 25 jaar garant voor een optimale service en support.

Heeft u uw keuze uit onze producten en diensten al gemaakt? In onze shop kunt u ze nu bestellen en er de volgende dag al mee aan de slag.

Bestel direct uw Dragon Education pakket in onze shop

Wij verwelkomen u graag als klant van AVT.

Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Vanaf begin ben ik heel vriendelijk en helder te woord gestaan. De training was zinvol en ik kan aan de slag!

  Mevrouw Ineke Smits

  ★★★★★
 • Zeer behulpzaam. Snelle service. En veel geduld!

  J.M. de Vries

  ★★★★★
 • prima de luxe

  De heer professioneel kleuter F.R. Los

  ★★★★
 • Kreeg snel na de bestelling een persoonlijk mailtje met o6 nummer om feedback te geven en/of hulp te vragen. Ook bleef ik geinformeerd over de levering.

  Adriaan Los

  ★★★★★
 • De adequate en snelle beantwoording van vragen, de uitgebreide mogelijkheden van ondersteuning en de zeer snelle afhandeling van bestellingen zijn van hoog niveau.. Van harte aanbevolen!

  Gert Kwakkel

  ★★★★★
 • Informatie op website voldoende helder. Nadere informatie via live chat zeer snel en accuraat. Probleemloos verloop.

  GJH

  ★★★★

Wij werken o.a. met