Spraakherkenning voor studenten & docenten

Dragon spraakherkenning voor studenten en docenten

Spraakherkenning voor verslagen, essays en werkstukken!

Iedere student en ex-student kent het wel. Urenlang achter je toetsenbord om verslagen, essays en werkstukken uit te typen en op tijd klaar te hebben. Wanneer je gebruik maakt van de Dragon Professional Education* spraakherkenning voor scholieren, studenten en docenten ben je sneller klaar en houd je meer tijd over voor echt leuke dingen!

Nuance stopt met levering van de Dragon Individual Education

Eerst Spraakherkenning ervaren? Probeer de GRATIS testversie!

We begrijpen goed dat je, ondanks de forse korting, de aanschaf van Dragon Professional Education toch nog een grote uitgave vindt. Daarom bieden we een GRATIS testversie aan van de Education Spraakherkenning. Installeer de testversie op je pc, sluit een USB-headset aan en je kunt met deze testversie zelf ervaren hoe krachtig de herkenning is en hoe snel Dragon went aan je stem. Zie hoe Dragon je gedicteerde teksten in een mum van tijd neerzet in je favoriete applicaties en alle verslagen automatisch uittypt.

Klantenbeoordelingen

Powered by Trustpilot
Op basis van 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com!


Wilt u spraakherkenningssoftware kopen? Bel AVT voor advies

Hulp nodig?

AVT weet als geen ander dat goed advies leidt tot meer betere oplossingen en meer tevredenheid. Schroomt niet om contact met ons op te nemen.
Gebruik de chatfunctie of bel met een van onze adviseurs: +31 23 – 529 43 44

AVT levert bijna alle producten uit voorraad

Snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw bestelling.

Bij AVT kunt u uw aankopen snel en veilig betalen

Veilig betalen

AVT werkt samen met een van de bekendste onlinebetaaldiensten waardoor u bij AVT uw aankopen snel en veilig kunt betalen via via een groot aantal beveiligde betaalmogelijkheden.

Voordelen van Dragon spraakherkenning:

  • Zet je teksten 3 tot 7x keer sneller in je pc.
  • Gebruik spraakherkenning met Word, Gmail, Hotmail, Facebook, Twitter, Excel, OpenOffice en met Explorer, Firefox en Chrome.
  • Bedien je pc met je stem, dat werkt preventief voor lichamelijke klachten.
  • Gebruik je smartphone om onderweg alvast te dicteren. Laat Dragon het later voor je uittypen.
  • Geen wachttijd; de woorden verschijnen meteen op het beeldscherm.
  • Interviews opgenomen? Ook met Dragon krijg ze ze sneller uitgewerkt. Luister ze af en spreek ze na en Dragon typt voor je.
  • Ook bij Dyslexie zeer goed te gebruiken. Dragon typt voor je en kan ook de tekst weer voorlezen.

Uw besparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij je vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij je graag professioneel advies, gratis!

Bel ons gerust voor een aanbieding of voor advies:
+3 23 – 529 43 44

AVT, de totaalleverancier

Daarnaast heb je een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online. AVT staat al meer dan 30 jaar garant voor optimale service en support.

Heb je al een keuze uit onze producten en diensten gemaakt? In onze shop kun je ze nu bestellen en er de volgende dag al mee aan de slag.

Bestel direct je Dragon pakket in onze shop

Wij verwelkomen u graag als klant van AVT.