Laatste kans om uw oude Dragon 12 of 13 te upgraden naar versie 15

De laatste kans om uw Dragon versie 12 of 13 te upgraden naar 15

Na de aankondiging in september 2018 dat Nuance zou stoppen met de ondersteuning van versie 13, heeft Nuance aangegeven dat de upgrade van Dragon Premium 12 of Premium 13 na 1 april 2019 niet meer verkrijgbaar is. Wilt u na 1 april upgraden naar versie 15, dan moet u een geheel nieuwe versie 15 aanschaffen. Deze vindt u hier in onze shop.


Oorspronkelijk bericht:

Per 1 april 2019 de upgrade van Dragon 12 of 13 naar versie 15 niet meer leverbaar. De laatste kans om uw Dragon Premium 12 of 13 voor een gereduceerd tarief te upgraden.
Na 1 april kunt u alleen upgraden door een volledig nieuw pakket Dragon 15 Professional Individual te kopen.

Werkt u nog met een Premium versie 12 of 13, dan is dit de laatste kans om uw Dragon spraakherkenningssoftware te upgraden naar de nieuwste versie 15 voor de upgrade prijs van € 249,- inclusief btw.

Wilt u versie 15 eerst uitproberen? Dat kan!

We hebben een testversie van Dragon 15 Professional Individual voor u. Hier kunt u deze gratis aanvragen.
Deze testversie werkt als de volledige versie met als enige beperking dat u het programma maximaal 5 maal kunt opstarten. Genoeg om een paar dagen flink te testen.

Bent u tevreden met deze nieuwe versie, dan bestelt u de upgrade, vult het serienummer in dat u van ons ontvangt en u kunt met versie 15 verder werken. Zonder herinstallatie.

 

Lees ook deze handige tips in ons blog

We hebben in ons blog een aantal tips voor u als gebruiker van de Dragon spraakherkenninngssoftware. Zeker de moeite waard om te lezen wanneer u gaat upgraden naar versie 15 of de testversie gaat installeren *(lees hier de bijsluiter).

 

Dragon Professional Individual 15 spraakherkenningssoftware als elektronische download

 

*LET OP:
Wanneer u Dragon 15 op uw computer installeert, wordt een eerdere versie van Dragon van uw computer verwijderd. Heeft u nu dus versie 12 of 13, dan wordt deze gewist bij de installatie van versie 15. Wilt u toch niet gaan werken met versie 15, dan moet u de oude software weer installeren.
Let op dat u bij een herinstallatie het serienummer van uw oude versie moet invullen. Wees er zeker van dat u het serienummer nog heeft, voordat u met de installatie van versie 15 begint.

Versie 12 kunt u hoogstwaarschijnlijk niet meer installeren op een pc met Windows 10.
Wilt u versie 13 weer op uw pc installeren, dan dient u versie 15 compleet te verwijderen. Hiervoor start u de setup van versie 15 en kiest voor verwijderen. Vervolgens gebruikt u de “versie 15 cleaner” om de restanten te wissen. Deze is te vinden op onze download-pagina.
Nuance geeft overigens geen garantie dat u versie 13 nog kunt installeren, als versie 15 op uw computer heeft gestaan. Er zijn gevallen bij ons bekend, waarbij het onmogelijk was om versie 13 te installeren op een pc waar 15 op heeft gestaan.