Dicteermicrofoons – SpeechMike

Uw dictaten en teksten voor spraakherkenning inspreken met een dicteermicrofoon

Met de nieuwste digitale (draadloze) dicteermicrofoons en opnamesoftware dicteert u achter uw pc met volledige controle over uw dictaat. Via de functieknoppen (en muis-bal) op de microfoon controleert u het opnemen en bedient u uw pc.

Bent u misschien al gewend aan het dicteren in een dicteerapparaat? Draagt u liever geen headset op uw hoofd?

Dan is een dicteermicrofoon een zeer goed alternatief. Bestel hier uw dicteermicrofoon, bijvoorbeeld de Phillips SpeechMike of de nieuwe draadloze SpeechMike Premium Air. Een dicteermicrofoon/handmicrofoon biedt niet alleen een handige manier om teksten te dicteren in bijvoorbeeld Dragon spraakherkenning, hij biedt u ook extra bedieningsgemak. Met de speciale functieknoppen op de microfoon en de ingebouwde trackball-muis bedient u ook uw applicaties op een gemakkelijke manier.

Bekijk hier het overzicht van de modellen

Een snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL, creditcard of PayPal dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw nieuwe apparatuur en software.

Mogen wij u helpen?

Met zo veel verschillende pakketten spraakherkenning, modellen headsets, instap en luxe recorders, transcriptiesets en workflowsoftware begrijpen we dat het voor u misschien niet makkelijk is om zelf de juiste keuze te kunnen maken. Wij geven u dan ook graag advies via de telefoon (023 – 529 43 44), chat of e-mail!

Bekijk alle Dicteermicrofoons – SpeechMike