Update uw Dragon versie 15 nu gratis naar versie 15.3

update-dragon-professional-individual-nu-naar-15.3

[Aangepast september 2020] Zojuist heeft Nuance de update 15.6 uitgebracht voor Dragon Professional Individual en Group. Versie 15.3 wordt dus nu opgevolgd door versie 15.6. Lees het nieuwe blogartikel voor meer informatie over 15.6. Bezit u een versie 15.0 of 15.3, dan kunt u deze gratis upgraden naar versie 15.6. 


 

Vervolg bug-fix voor Dragon Professional Individual 15

In dit blog van 4 januari maakten we melding van de 15.2 update voor Dragon versie 15. We gaven hier aan dat er een aantal hinderlijke problemen waren met Dragon Professional Individual 15. Deze werden verholpen met de (blijkt nu tijdelijke) update 15.2. Na enkele weken van gebruikstests heeft Nuance nu de officiële versie van de update uitgebracht onder versie nummer 15.3

Update nu uw Dragon Professional Individual 15 naar versie 15.3

Ook nieuwe gebruikers van  Dragon Professional Individual 15 kunnen nu de update doen na de installatie. Voor alsnog wordt deze update niet automatisch gedaan na installatie van versie 15 Individual. Via de onderstaande link kunt u de download en installatie starten.

start-de-download-van-de-update-naar-Dragon-15-punt-3

  • U klikt hier op Downloaden en dan ziet u (afhankelijk van uw browser) een van de onderstaande schermen:

downloading-dragon-15.2-via-Chrome

Het bovenstaande ziet u bij gebruik van Chrome. Als de download klaar is kunt u klikken op het bestand (.exe) en dan zal de installatie starten.

downloading-dragon-15punt3-IE

Bovenstaande ziet u bij gebruik van de Internet Explorer en Edge browsers. U kunt dan klikken op “uitvoeren”.

Bij gebruik van de Firefox-browser ziet u de download rechts boven in het scherm knipperen. Zodra dat klaar is kunt u daar op de pijl klikken en ook voor uitvoeren kiezen.

 

Virusscanners en andere beveiliging op uw pc.

Let op dat bij de installatie van de update uw virusscanner of andere beveiligingssoftware het installeren niet zal toelaten. De software is er immers voor om te voorkomen dat er veranderingen op uw pc kunnen plaatsvinden door een virus of andere ongewenste software. Zet daarom uw beveiliging voor de zekerheid even uit voordat u de installatie start.

 

Komt u er niet zelf uit? Bel onze
helpdesk! We helpen u graag

0900 – 2884857

 

Wilt u exact weten wat er allemaal verbeterd is in versie 15.3?

Door te klikken op deze link komt u op de website van Nuance met alle wijzigingen in versie 15.3.

 

Heeft u nog geen Dragon Professional Individual 15?

Heeft u nog een oudere versie van Dragon dan is het wellicht nu een goed moment om te upgraden naar Dragon Professional Individual 15. Hier vindt u de upgrades van versie 12,13 en 14 naar versie 15.

Heeft u advies nodig? Belt u ons dan gerust! +31 23 529 43 44