De Rechter is overtuigd en werkt nu ook met de spraakherkenning van AVT

De-Rechter-Hacktische-tijden-voorkant

AVT maakt samen met Jesse van Muylwijck een speciale uitgave van het boek vol met leuke strips van De Rechter. Met als extra een speciaal voor AVT gemaakte cartoon van De Rechter die de spraakherkenning van AVT heeft ontdekt.

De-Rechter-Copy-Right-mededeling-werkt-nu-ook-met-Spraakherkenning-van-AVTWellicht bent u de strips van de rechter wel eens tegengekomen in uw dagblad.  Wij ook en ons viel het op dat de rechter nog niet zo efficiënt werkte. Typen was niet zijn sterkste kant en daarom hebben we aan Jesse (geestelijk vader van De Rechter) gevraagd of de rechter misschien een test zou willen doen met de Dragon spraakherkenning.

De test was zo positief uitgevallen, dat de rechter nu veel tijd wint met zijn Dragon spraakherkenning voor Juristen en daardoor veel eerder aan zijn welverdiende biertje kan beginnen dan zijn collega (die hierdoor danig onder de indruk is dat hij verderop in het boek – pagina 15 – ook al ijverig met spraakherkenning bezig is).

Heeft u ook interesse om eerder klaar te zijn met uw werk? Wij adviseren u graag. En bij een bezoek aan uw kantoor nemen wij uiteraard een exemplaar van Hacktische Tijden voor u mee.

Bel met AVT voor vrijblijvend advies: 023 529 43 44.

 

De-Rechter-ontdekt-de-Spraakherkenningsoplossingen-van-AVT