Informatie over updates en upgrades van de Dragon software

TIP-van-AVT-Upgrades-en-Updates-van-uw-Dragon-Software-2

Van tijd tot tijd komt er een update van de Dragon spraakherkenningssoftware beschikbaar. U krijgt hier dan een bericht over via de Nuance update-tool die Nuance standaard op uw pc installeert.  Wat is een update en wat is een upgrade en gebeurt er als u klikt op een link als er een update/upgrade beschikbaar is.

  • Een update is een kleine aanpassing van de Dragon-software binnen een versie. Dus bijvoorbeeld van versie 12.0 naar 12.5.
  • Een upgrade is een geheel nieuwe versie van de software. Bijvoorbeeld van versie 13 naar versie 14.

Updates zijn altijd gratis en upgrades moet u aanschaffen.

Wanneer er updates of upgrades zijn wordt dat automatisch in de software manager weergegeven. Nuance geeft u bij een update van de software de mogelijkheid de software gratis te verkrijgen maar probeert u ook bij een upgrade deze upgrade te verkopen. Handig voor u zou u denken maar let op:

  • Nuance is de fabrikant van de software.
  • AVT Benelux is een partner van Nuance.

Bent u een klant van AVT dan hopen wij dat u zo tevreden bent over ons dat u ook klant zou willen blijven en dat u ook een upgrade van de software bij AVT zou willen aanschaffen. Klikt u echter op de link in de software manager dan koopt u niet bij AVT maar bij Nuance uw upgrade. Wij geven u graag goed advies en helpen u graag. We zouden het daarom ook op prijs stellen als u de upgrade bij ons zou willen bestellen. Belt u ons – 023 529 4344

Vindt u het net als wij vervelend dat er extra software op uw pc wordt mee-geinstaleerd bij de installatie van Dragon (en andere Nuance software) dan kunt u de software manager ook verwijderen van uw pc. Hier leest u hoe u dat kunt doen.