Dragon Professional Group nu ook met Deep Learning technology in versie 15

Nieuw-Dragon-Professional-Group-14-blog

Op 1 apil 2018 is ook de Dragon Professional Group als versie 15 gelanceerd. Deze nieuwe versie voor netwerken en multi-user omgevingen is nu – net als de laatste Dragon Professional Individual – voorzien van de nieuwste spraakherkenningsmotor gebaseerd op Deep Learing technieken.

In de zomer van 2017 lanceerde Nuance de nieuwe techniek om spraakherkenning weer te verbeteren. Niet alleen betere herkenning maar ook betere reactiesnelheid waren gelijk bij de eerst tests een opvallende verbetering in de Dragon Professional Individual ten opzichte van versie 14.
Was het bij de eerdere versies van Dragon steeds noodzakelijk om pagina’s tekst voor te lezen om de herkenning op een hoger niveau te krijgen, bij de introductie van versie 15 was het herkenningspercentage al direct al zeer hoog. Ongeveer op het zelfde niveau als bij een getraind profiel in versie 13 en 14.

 

Al een zeer hoge herkenningsgraad direct na de installatie zonder training

De acceptatie van het gebruik van spraakherkenning is veel hoger wanneer er in het begin al een zeer hoge herkenningsgraad is. Men is immers gelijk overtuigd van het gemak en de extra tijdswinst die het maken van tekst met spraakherkenning oplevert. Het eenvoudige trainingsproces voor het herstellen van herkenningsfouten zorgt ook voor snelle gewenning aan het dicteren van specifiek woordengebruik en vakjargon.

 

Flexibele installatiemogelijkheden en aanpasbaar aan de infrastructuur van de organisatie. Van Stand-alone tot RDP

De Dragon Professional Group 15 kan zowel op stand-alone laptops en pc’s worden gebruikt als in terminal-server omgevingen zoals Citrix, Microsoft Terminal Server en VM-Ware. De Group-versie wordt geleverd in licentie-vorm. Een bedrijfslicentie met een generieke licentiesleutel geeft de vrijheid om naar elke werkplek de software uit te rollen via packaging of individuele installatie. De mogelijkheid tot het centraal opslaan van de spraakprofielen van de gebruikers – die de specifieke sprekerskenmerken en woordenlijsten van de gebruiker bevatten – geven de gebruikers de vrijheid om op verschillende werkplekken te dicteren.

 

Dragon Professional Group 15 – Een volledige, ondernemingsbrede oplossing

Met snelle, nauwkeurige dicteer- en transcriptieopties die volledig kan worden aangepast en eenvoudig in huidige workflows kan worden geïntegreerd: dat geeft de productiviteit in de hele organisatie een enorme impuls. Met hun stem kunnen medewerkers documenten drie keer sneller maken, bewerken en opmaken dan wanneer ze typen. Medewerkers kunnen overal productief zijn door documenten en notities met een digitale spraakrecorder te dicteren en deze automatisch te laten uitschrijven wanneer ze weer achter hun bureau zitten.

Alles onder controle met de handige hulpmiddelen van Nuance.

Door Dragon Professional Group-spraakherkenningssoftware te combineren met Nuance Management Center en met doelmatig projectmanagement en efficiënte services, beschikt u over een krachtige documentatieoplossing waarmee de productiviteit toeneemt en de bedrijfsresultaten verbeteren.
Met Dragon Professional kunnen medewerkers documenten met hun stem maken, bewerken en opmaken zonder te typen. Dit zorgt voor een veel hogere doorvoer, een betere kwaliteit en lagere kosten. Bovendien hoeven bestaande workflows niet te worden gewijzigd. Met Nuance Management Center kunt u eenvoudig aanpassingen definiëren en delen, gebruikersaccounts, profielen en licenties centraal beheren en het gebruik bijhouden en meten.
Met de volledige oplossing valt er voor bedrijven behoorlijk wat productiviteitswinst te behalen, snel en eenvoudig, voor maximaal rendement uit de investering (ROI).

Functies/voordelen

 • Aanzienlijke toename van de productiviteit omdat medewerkers minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken en de handen vrij hebben voor hun eigenlijke werk.
 • Hogere omzet en betere dienstverlening aan klanten zonder dat u extra personeel hoeft aan te nemen.
 • Verbetering van de reputatie van uw organisatie.
 • Minder aansprakelijkheidsrisico’s door onnauwkeurige of onvolledige documentatie.
 • Minder belasting van de IT-afdeling omdat de oplossing eenvoudig te implementeren en te onderhouden is en centraal kan worden beheerd.
 • Voorsprong op uw concurrenten door inzet van bewezen technologieën met een overtuigend rendement.

 

AVT-Nieuw-Dragon-Professional-Group-14-oplossingen-voor-bedrijfsproblemen

Dragon Professional-spraakherkenningssoftware geeft de gebruikers:

 • Snel en nauwkeurig dicteren – uitmuntende herkenning – eenvoudig aanpasbaar aan woordgebruik/terminology binnen uw organisatie
 • Automatische transcriptie van dictaten voor lagere uitbestedingskosten en een gestroomlijnde workflow in combinatie met Philips dicteer- en uitwerksystemen
 • Zelf te definiëren opdrachten en tekstblokken. Tekst plaatsen direct in voorgedefinieerde formulieren

Nuance Management Center, voor centraal gebruikersbeheer voor de administrators:

 • Eenvoudig te implementeren en te onderhouden via Web-based informatiesysteem
 • Gebruik van de spraakherkenningssoftware wordt zo inzichtelijk
 • Efficiënt licentiebeheer – hoeveel gebruikers zijn er en is dit conform de aangeschafte licenties. U weet het elk moment van de dag
 • Voor uw organisatie aangepaste opdrachten en woordenlijsten eenvoudig te beheren en distribueren

AVT als professionele leverancier

 • Voor doelmatig projectbeheer
 • Professionele partner
 • Klassikale- of Online- of Remote-training zodat de gebruikers dicteren en bedienen van de software snel beheersen
 • Aanpassing en integratie in bestaande workflow
 • Optimalisatieservices voor maximale spraakherkenningsresultaten en optimale gebruikerservaring
 • Van het begin tot het einde betrokken bij de levering, implementatie, training, oplevering en service