De Philips SpeechOne PSM6000 dicteerheadset

AVT Blog - NIEUW: Philips SpeechOne PSM6800 Dicteerheadset met basistation statuslampje afstandsbediening SpeechExec Pro dictate

Vandaag ontvingen we de nieuwe Philips SpeechOne PSM6800 dicteerheadset. Een prachtige draadloze headset met een aantal handige accessoires die we voor het eerst zien bij een headset. Futurisctisch ogend microfoongedeelte, een elegante oplader, een handig (bezet/vrij) statuslichtje en een aparte afstandsbediening. Ik kan niet wachten om te zien wat voor handige snufjes Philips heeft bedacht. 

 

Waarom komt Philips met een headset?

We kennen de producten voor dicteren van Philips al heel lang. De analoge en later de digitale dicteerapparaten; PocketMemo Recorders. De handmicrofoons – SpeechMike’s hebben hun strepen allemaal al lang bewezen. Maar wanneer men wil dicteren en liever de handen vrijhouden en geen last hebben van hinderlijke draden die over het bureau lopen, men de vrijheid wil hebben om rond te lopen tijdens het dicteren, dan heb is er draadloze headset de uitkomst.

En daarom heeft Philips een super-deluxe headset ontwikkeld die inspeelt op alle aspecten die komen kijken bij het dicteren.

 

En in te zetten voor zowel spraakherkenning als digitaal dicteren

Een microfoon met een hele goede opnamekwaliteit is essentieel. Niet alleen voor een goede herkenning bij gebruik van de Dragon spraakherkenningssoftware. Maar ook bij het maken van dictaten voor transcriptie (dictaten die handmatig worden verwerkt door het beluisteren van de opname en deze dan in te typen). Bij Philips -de marktleider op het gebied van digitaal dicteren en transcriptie- weten ze dat al lang . Deze eigenschap heeft de PSM6000 draadloze headset zeker, maar er is nog veel meer innovatiefs aan deze dicteerset.

 

Wat ons meteen opvalt op aan de SpeechOne dicteerset:

Moderne vormgeving

Een beetje futuristisch doet de headset wel aan. Het is even wennen aan de grootte van het microfoon-gedeelte. Maar bij het dragen valt het gewicht reuze mee. De “boom” kan gemakkelijk op de juiste hoogte worden ingesteld waardoor de microfoon mooi voor de mondhoek komt. Eventueel kan de hoofdband door een nek-band worden vervangen. Zie ook verderop.

Philips SpeechOne PSM6000 dicteer headset futuristisch
Philips SpeechOne PSM6000 dicteer headset met verwisselbare oorkussentjes

Aan de hygiene is goed gedacht

Handig verwisselbaar oorkussen en kussentjes bij de steuntjes. Gebruik je de set samen met een collega dan kun je de (magnetische) kussentjes gemakkelijk vervangen.

Drie draagmethodes

Zowel draagbaar met de hoofdband als met een meegeleverde nekband. Bij gebruik van de hoofdband kun je met de extra steun zorgen dat de headset niet tegen je oor aan komt. Handig wanneer je graag je oren vrij wil hebben en ook geen geluid via de speaker hoeft te horen.

Philips SpeechOne PSM6000 dicteer headset met drie draagstijlen
Philips SpeechOne PSM6000 dicteer headset met vrij-/bezet-lichtje

Het stoplicht – vrij/bezet-lampje

Wilt je tijdens het werken niet gestoord worden of ben je u aan het dicteren dan kun je dat je collega’s laten weten door het lampje op rood te zetten. Het lampje gaat automatisch op rood bij het inschakelen van Dragon (zie ook verderop bij de verschillende manieren om Dragon of SpeechExec te activeren).
Het lampje is voorzien van een magneetje en een metalen plaatje met dubbelzijdig plakband. Handig om het lichtje bijvoorbeeld aan je monitor te bevestigen of te “plakken” op een metalen oppervlak.


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Onze klanten laten weten wat ze van de service van AVT vinden via Trustpilot. En, we zijn trots op onze hoge score. De laatste drie beoordelingen leest u hiernaast. Door te klikken op een beoordeling of de knop hieronder leest u alle reviews op trustpilot.nl.

Alle Trustpilot reviews

Wij werken o.a. met