Dragon Professional Anywhere Cloud spraakherkenning

AVT Blog - Dragon Professional Anywhere Cloud spraakherkenning - via AVT - de professional

Dragon Professional Anywhere. De nieuwste cloud-gebaseerde spraakherkenningsoplossing van Nuance voor Windows, Android en Apple (iOS). Nog sneller en met minder moeite spraakherkenning introduceren in uw organisatie. Simpele installatie, eenvoudig in gebruik, geen extra resources voor uw servers. Alle voordelen van de Dragon Cloud-spraakherkenning leest u hier.

 

Dragon Professional Anywhere is een spraakherkenningsoplossing die u in de gehele onderneming kunt inzetten. De oplossing kan gebruikt worden binnen uw bestaande infrastructuur met Windows-apparaten. Inclusief gevirtualiseerde pc’s en apparaten via externe toegang zoals Citrix XenApp, Citrix XenDesktop, VMware Horizon View, RDSH Server of Microsoft Remote Desktop Services. De spraakherkenning geschiedt op een externe server van Nuance. Om deze vorm van spraakherkenning te kunnen gebruiken heeft u een abonnement nodig op deze dienst. Vervolgens kunt u het op al uw (Windows gebaseerde) desktops gebruiken.

 

Nu inclusief Dragon Anywhere Mobile voor Apple en Android

Bij het abonnement Dragon Professional Anywhere krijgt u nu ook de aanvulling voor dicteren op uw smartphone en/of tablet, Dragon Anywhere Mobile. U heeft zo een totaaloplossing voor het dicteren op zowel Windows pc’s en laptops als op Android en Apple iOS gebaseerde telefoons en tablets. Met uw eigen lexicon (zelf aan te vullen woordenlijst) voor alle apparaten met een uitmuntende herkenning.

 

Doe de test – overtuig u van de superieure herkenning.

Denkt u er over om voor u zelf of voor uw organisatie gebruik te gaan maken van spraakherkenning en bent u benieuwd hoe het werkt? U kunt deze nieuwe spraakherkenning nu gratis testen! Klik hier om Dragon Anywhere Mobile (voor Android en Apple iOS) te testen.
Bel met AVT +31 (0)23 – 529 43 44.  om samen met ons een pilot opzetten waarbij u de software 30 dagen op proef kunt krijgen.

 

Direct bestellen? Klik hier voor dit artikel in onze webshop. 

 

Voordelen van Dragon Professional Anywhere spraakherkenning:

 • Centraal beheer van spraakprofielen via de Nuance Management Console.
 • Gebruik van Dragon Professional Anywhere is eenvoudig aan te leren.
 • Draait op elk Windows platform. Mac OSX en IOS worden eind 2021 verwacht.
 • Corrigeren van woorden en woorden toevoegen direct vanuit het de dicteer-app op uw desktop.
 • Onbeperkt eigen woorden toevoegen (van enkele woorden tot importeren van woordenlijsten met bijvoorbeeld eigen vakjargon).
 • Al na 5 minuten een hoge herkenningsgraad, werkt snel en accuraat.
 • U kunt op een simpele manier eigen spraakopdrachten maken.
 • Abonnement op Dragon Professional Anywhere al vanaf 1 gebruiker (€ 699,- per jaar)
 • Nu ook inclusief Dragon Anywhere Mobile, dicteer nu ook met dezelfde herkenning en dezelfde woordenlijst op uw telefoon en/of tablet. Geschikt voor zowel voor Android als Apple iPhone en iPad.

 

Zowel beschikbaar in SAAS ( Software As A Service) abonnementsvorm als voor eigen hosting

Dragon Professional Anywhere wordt zowel “Gehost” (op de servers van Nuance) als all-inclusief-abonnement geleverd en als on-premise serverinstallatie. Bij deze laatste kunt u de server “in-huis” hosten op uw eigen servers.
Een abonnement op Dragon Professional Anywhere is per gebruiker, per jaar € 699,- (exclusief btw).

Heeft u interesse om zelf Dragon Professional Anywhere te hosten voor uw organisatie, neemt u dan contact op met AVT Benelux, de Nuance partner voor Dragon Professional Anywhere in Nederland en Belgie.

 

Snelle implementatie en binnen een paar dagen al te gebruiken.

Doordat er geen uitgebreide software installaties hoeven plaats te vinden. Omdat er geen extra hardware benodigd is  (enkel voor elke gebruiker een microfoon). kunnen om zelfs een groot aantal gebruikers binnen een paar dagen de beschikking hebben over de mogelijkheid om met de Dragon spraakherkenning te werken.

 

Al na 5 minuten dicteren een herkenningsgraad van meer dan 95%

De speciale algoritmes die Nuance heeft ontwikkeld voor Dragon Professional Anywhere (Nuance Deep Learning-technologie) zorgen voor een hele goede herkenning zonder dat u lange verhalen hoeft voor te lezen of ingewikkelde leerprocessen hoeft door te voeren. Al na 5 minuten dicteren merkt u dat de herkenning steeds beter wordt en tot wel 99% nauwkeurig zal worden.

 

Geen omkijken naar uw installatie – Geen onderhoud – Geen dure hardware etc.

De software wordt voor u onderhouden door de experts van Nuance. De software die u gebruikt is daardoor altijd up-to-date en werkt u met de laatste technieken van de Dragon spraakherkenning. U hoeft dus zelf geen mankracht te reserveren voor onderhoud. Ook is er geen extra hardware benodigd binnen uw serverpark. De “low footprint” app voor op uw desktop vergt minimale installatie en ruimte. Ook de resources op uw uw server zijn minimaal.

 

Met een HTTPS verbinding en ISO gecertificeerde beveiligingen staan we in voor uw data.

Uiteraard weten we dat veiligheid voorop moet staan als het gaat om data die van uw locatie naar een server in de Cloud wordt gestuurd. Ook de spraakherkenningsservers en de bijbehorende ondersteunende apparatuur in het datacenter van Nuance zijn zeer goed beveiligd.  De verbinding met de servers voor het verzenden van uw spraak en de omgezette tekst wordt verzorgd door een Secure HTTPS verbinding. De beveiliging voldoet aan de hoogste ISO-normeringen: ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001 & nen7510. Uiteraard zijn de servers redundant uitgevoerd en verdeeld over meerdere datacenters in Europa. Uw data is zeer goed beveiligd!

 

Buy Nuance PowerMic - USB-Mic with PC-Mouse FunctionalitiesWerkt met uw favoriete headset en Philips en Nuance handmicrofoons.

Hoe u wil dicteren maakt niet zo veel uit voor Dragon Professional Anywhere. Gebruikt u graag een headset dan is dat prima. Geeft u de voorkeur aan een Philips, Grundig of Nuance dicteermicrofoon dan worden deze volledig ondersteund. Ook de functietoetsen van de handmicrofoons kunt u gebruiken en eventueel aanpassen binnen het Dragon Professional Anywhere menu.

 

Hoe verhoudt Dragon Professional Anywhere zich ten opzichte van Dragon 15 Professional Individual/Group

 • Snelle en “lichte” installatie
  Belangrijkste verschil tussen de twee oplossingen is dat Individual en Group “draaien” op uw lokale pc of server. I installeert de spraakherkenningssoftware op uw eigen hardware en alle processen vinden plaats op uw eigen locatie. Bij Anywhere geschiedt de spraakherkenning op de “cloud”-servers van Nuance die in grote, zeer goed beveiligde, datacenters ergens  in Europa staan. Het enige dat u hoeft te installeren is een klein programma op uw bureaublad dat er voor zorgt dat uw dictaat (spraak) wordt doorgestuurd (via een versleutelde HTTPS verbinding) naar de server en er weer voor zorgt dat de omgezette tekst weer in de applicatie komt waar u de cursor op dat moment heeft neergezet.
 • Geen dure hardware nodig – Flexibel up-/down-scaling van gebruikers
  Omdat de Individual- en Group-versies alle spraakherkenning op uw lokale pc of server uitvoeren moet u er voor zorgen dat uw hardware snel en krachtig genoeg is om het intensieve proces uit te voeren. Zeker bij het gebruik van (veel) meer gebruikers op uw server platform moet u er rekening mee houden dat u een aanzienlijke extra investering moet doen in hardware maar ook in onderhoud. Bij een abonnement op Dragon Professional Anywhere betaalt u slechts de (maandelijkse / jaarlijkse abonnementskosten en u hoeft verder in niets anders te investeren. Alle hardware, software updates, onderhoud aan servers en beveiliging van apparatuur en dataverbindingen worden voor u verzorgd. U bent hierdoor ook zeer flexibel in het up/down-scalen van het aantal gebruikers.
 • Via het Nuance Management Center bent u altijd op de hoogte
  Nuance User Management Centre (NUMC) maakt het eenvoudig om het gebruik te volgen en om licenties, gebruikersaccounts en -profielen, administratieve instellingen en aangepaste woorden en opdrachten in de hele onderneming centraal te beheren. Dragon Professional Anywhere spraakherkenningssoftware in combinatie met NUMC en doelgericht projectbeheer en -diensten biedt een complete bedrijfsklare oplossing die voldoet aan de specifieke eisen van uw organisatie op het gebied van documentproductiviteit om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Deze functie is voor de Group-versie is alleen beschikbaar voor grotere aantallen gebruikers.
 • Individual en Group zijn wel veel beter met commando’s. 
  Eerlijk is eerlijk. De Group- en Individual versies zijn niet alleen zeer goed in spraakherkenning, maar ook in het verstaan en uitvoeren van commando’s. Wilt u minder toetsenbord en muisgebruik, uw pc bedienen met uw stem, taken automatiseren met eigen gemaakte commando’s, dan moet u echt een Group of Individual gebruiken.

 

 

Test het zelf.

Denkt u er over om met uw organisatie gebruik te maken van deze Cloud-gebaseerde spraakherkenningsoplossing en bent u benieuwd hoe het werkt? Bel met AVT voor advies: +31 (0)23 – 529 43 44. In overleg kunnen we samen met u een pilot opzetten waarbij u de software 30 dagen op proef kunt krijgen.