Philips

Philips-Speech-Air-Philips-digitaal-dicteren-apparaten-bij-Spraakherkenning

Philips is marktleider in digitaal dicteren

Philips is al decennia de wereldwijde marktleider op het gebied van analoog en digitaal dicteren en AVT Benelux biedt al meer dan 30 jaar oplossingen om uw stem optimaal om te zetten in getypte tekst.

Het bedrijf biedt sinds 1954 al spraak-naar-tekst-oplossingen. Kennen we niet allemaal de opname recorders met een cassettebandje? Op die bekendheid borduurt Philips verder en biedt nu geavanceerde oplossingen om uw spraak te verwerken. Uiteraard allemaal digitaal en met de nieuwste technieken voor overdracht via “cloud” diensten en spraakherkenning.

Digitaal dicteren biedt u als gebruiker vele voordelen. Niet alleen een veel betere geluidsopname maar ook geen bandjes die stuk kunnen gaan of zoekraken. Philips biedt een scala aan mogelijkheden om ook uw manier van werken te digitaliseren en u te helpen om efficienter en sneller uw teksten te werken. AVT adviseert u graag hoe deze producten in uw werkwijze kunnen worden ingezet.

Klik om direct de producten te bekijken

Innovatieve Philips spraakherkenning-apparaten

Door gebruik te maken van de modernste technieken voor opnemen van uw stem en die te combineren met de nieuwste spraakherkenningssoftware is het mogelijk om veel efficiënter uw teksten te verwerken.

Met een Philips Pocket Memo dicteerapparaat, een Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon, de SpeechExec workflow software, de SpeechLive cloud-dicteeroplossing en het gloednieuwe Philips SpeechAir smart dicteerapparaat kunt eenvoudig uw teksten en dictaten vastleggen of direct met de spraakherkenningssoftware in uw tekstverwerker of dossier-systeem (bijvoorbeeld; Basenet, Fidura, Dlex, Advocaat Centraal) laten uittypen. De verslaglegging gaat veel sneller en omdat de meeste professionals sneller spreken dan typen wordt ook de verslaglegging uitgebreider en vollediger. Philips Dictation biedt de nieuwste innovaties op het gebied van digitaal dicteren, in combinatie met perfectie en kwaliteit. AVT helpt u de juiste keuze te maken.


Philips pocket memo’s


 

Philips transcriptiesets


 

Philips workflow en Dragon spraakherkenning


Hulp nodig?

AVT weet als geen ander dat goed advies leidt tot meer betere oplossingen en meer tevredenheid. Schroomt niet om contact met ons op te nemen.
Gebruik de chatfunctie of bel met een van onze adviseurs: +31 23 – 529 43 44

Snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw bestelling.

Veilig betalen

AVT werkt samen met een van de bekendste onlinebetaaldiensten waardoor u bij AVT uw aankopen snel en veilig kunt betalen via via een groot aantal beveiligde betaalmogelijkheden.

Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Prima service. Goed advies, eerst een demoversie mogen proberen. Dus uitstekend geholpen.

  Klant

  ★★★★★
 • AVT heeft mijn collega zeer goed geadviseerd in welk pakket zij het beste kan gebruiken. Zij waren ook zeer behulpzaam bij het verstrekken van gegevens die wij nodig hadden om de aankoop te kunnen doen. Ook zeer vriendelijk […]

  Herman

  ★★★★★
 • De persoonlijke training die ik van Denise kreeg was erg goed. Zij is niet alleen prettig in haar benadering maar ook deskundig. Ik heb veel tips gekregen aan de hand van praktische situaties waar ik dagelijks mee te […]

  Hans ’t Hart

  ★★★★★
 • Heel goed geholpen bij de problemen bij mijn programma dragon spraakherkenning. Goede service goed oplossing. Ik ben heel tevreden en ik ben nog steeds super blij met mijn spraakherkenningssoftware

  A. J de Vogel

  ★★★★★
 • Het programma herkent vanaf het begin heel veel gesproken tekst. Er zitten weinig missers in. Hoe duidelijker dat je articuleert, des te beter is de herkenning. Logisch. Je moet daar aan wennen maar het went snel. Het corrigeren […]

  JW Oerlemans

  ★★★★
 • Goede leveranciers zijn zeldzaam, telefonisch geïnformeerd naar aanschaf van product. Werkelijk uitstekend geholpen, proactieve tips gekregen, eerlijk verhaal, strakke opvolging na de verkoop en direct soepel geleverd. Partij lijkt groot genoeg om te kunnen servicen, klein genoeg om […]

  Founding Fathers

  ★★★★★

Wij werken o.a. met