Philips

Philips-Speech-Air-Philips-digitaal-dicteren-apparaten-bij-Spraakherkenning

Philips is marktleider in digitaal dicteren

Philips is al decennia de wereldwijde marktleider op het gebied van apparaten voor digitaal dicteren. Het bedrijf biedt sinds 1954 spraak-naar-tekst-oplossingen. En het digitaal dicteren biedt u als gebruiker vele voordelen. De ingesproken teksten worden elektronisch opgeslagen in een digitale recorder en kunnen eenvoudig worden overgebracht naar uw pc. Voor onmiddellijke verwerking, of doorgestuurd voor latere verwerking.

BEKIJK PRODUCTEN

Innovatieve Philips spraakherkenning-apparaten

Door gebruik te maken van de modernste technieken van spraakherkenning blijkt het mogelijk te zijn om efficiënter te werken. Met het Philips Pocket Memo dicteerapparaat, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon, SpeechExec workflow software, de SpeechLive cloud-dicteeroplossing en het gloednieuwe Philips SpeechAir smart dicteerapparaat kunt eenvoudig gegevens laten vastleggen via spraakgestuurd typen. De verslaglegging gaat veel sneller en omdat de meeste professionals sneller spreken dan typen wordt ook de verslaglegging uitgebreider en vollediger. Philips Dictation biedt de nieuwste innovaties op het gebied van digitaal dicteren, in combinatie met perfectie en kwaliteit.


Philips pocket memo’s


 

Philips transcriptiesets


 

Philips dicteer recorders


Hulp nodig?

AVT weet als geen ander dat goed advies leidt tot meer betere oplossingen en meer tevredenheid. Schroomt niet om contact met ons op te nemen.
Gebruik de chatfunctie of bel met een van onze adviseurs: +31 23 – 529 43 44

Snelle levering

AVT levert bijna alle producten uit voorraad. Bestelt u ma. t/m vr. voor 16:00 uur en betaalt u via iDEAL dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en kunt u de volgende (werk)dag aan de slag met uw bestelling.

Veilig betalen

AVT werkt samen met een van de bekendste onlinebetaaldiensten waardoor u bij AVT uw aankopen snel en veilig kunt betalen via via een groot aantal beveiligde betaalmogelijkheden.

Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Bij de aanschaf is mij gevraagd naar de eigenschappen van de computer en de processor. Mij is verteld dat op deze computer Dragon voordelen brengt, maar dat bij een groter geheugen en een snellere processor de voordelen meer […]

  Guus Vos, Mijdecht

  ★★★★★
 • Het zal wel aan mij liggen, maar de introductie en rondleiding is wel erg warrig gestructureerd. Bovendien blijf ik in de rondleiding op bepaalde punten bij heel eenvoudige teksten, structureel vastlopen, dwz, dat hij weigert mij te verstaan […]

  Frederik W. Huibregtsen

  ★★★★★
 • In het begin nogal wennen, maar na ene paar keer gebruik grote stappen vooruit.

  De heer Diederik Diederik Van der Meide

  ★★★★
 • Duidelijke leverantie van het bestelde product. Jammer dat de bestelling op zondag gedaan pas maandag uitgevoerd wordt en dinsdag aankomt.

  Chrim

  ★★★★
 • Geweldige support! Vragen worden direct beantwoord geen wachttijden nog nooit eerder zo’n goeie service gehad!!!

  Pieter de Groot

  ★★★★★
 • Heb de trial van Dragon Professional Individual 15 besteld en getest op mijn laptop. Het is een heel fijn programma. Ga het zeker aanschaffen.

  Karin van Gaal e/v Elshout

  ★★★★★

Wij werken o.a. met