Spraakherkenning voor het onderwijs

AVT Benelux gevestigd aan het Florapark in Haarlem

Dragon spraakherkenning voor onderwijsinstellingen.
Want moderne studenten vragen om moderne middelen – de Dragon Education Group spraakherkenning

Studenten en docenten produceren enorme hoeveelheden tekst. Als docent bent u veel aan het nakijken, corrigeren en becommentariëren. Meestal wordt dit met de hand in de kantlijn gedaan, wat niet altijd leesbare resultaten oplevert. Bovendien is het tegenwoordig eenvoudiger om verslagen, werkstukken en essays digitaal aan te leveren en te corrigeren dan om alles uit te printen. Met spraakherkenning kunt u tijd besparen terwijl u toch uitgebreide commentaren kunt leveren op het werk van uw leerlingen.

Als student is typen een noodzakelijk kwaad om alle verslagen werkstukken en essay’s digitaal aan te kunnen leveren. Het is ongelofelijk hoeveel tijd er bespaard zou kunnen worden door Dragon spraakherkenning in te zetten als vervanging van het toetsenbord.

 

Dragon spraakherkenning

Spraakherkenning is de laatste jaren ongelooflijk accuraat geworden – zelfs veel accurater dan typen. Dragon spraakherkenning levert een herkenningsnauwkeurigheid tot wel 99% terwijl uw woorden 3 keer sneller op het scherm verdwijnen dan wanneer u deze zou typen. Vergeet die backspace-toets maar; het programma leert u kennen en onthoudt uw correcties, zodat de nauwkeurigheid steeds beter wordt.

Met Dragon spraakherkenning kunt u in documenten en spreadsheets dicteren en wijzigen aanbrengen, e-mail dicteren, berichten plaatsen op Facebook en Twitter en nog veel meer tekstverwerking met uw stem. Ook opent u programma’s, selecteert u menuopties, slaat u bestanden op en wisselt u tussen vensters met simpele spraakopdrachten. U kunt zelfs een afbeelding invoegen door middel van een zelf ingesteld commando, of uw programma de opdracht geven om een commentaar in te voegen.

Staat een woord nog niet in het woordenboek van Dragon? Met een druk op de knop – of met een stemcommando – voegt u simpelweg het woord toe. Heeft u veel eigen vakjargon, dan kan Dragon geselecteerde documenten analyseren en zo op een snelle manier vele woorden toevoegen om uw eigen woordenboek aan te vullen voor een nog betere herkenning van uw tekst.

 

Dragon Professional Group Education

Met de speciale Education versie van Dragon kunnen onderwijsinstellingen pc’s uitrusten met Dragon spraakherkenning zodat alle studenten en docenten er gebruik van kunnen maken. Dragon Professional Group 14 Education is functioneel het zelfde als de standaard Group-versie met het verschil dat de Education-licentie per pc wordt gekocht en de standaard Group-versie per gebruiker. Door deze constructie is het mogelijk om voor veel meer studenten spraakherkenning ter beschikking te stellen voor een zeer scherp tarief.

 

Ben je een leerling, student of docent? Kies dan voor de speciale Dragon Professional Individual Education-versie.

Alle gemakken van Dragon én voor de helft van de prijs! klik hier voor het overzicht van deze Education versies.

Bestel hier je Dragon Education pakket

De voordelen van spraakherkenning voor onderwijsinstellingen

 • Speciale licentiemogelijkheden voor onderwijsinstellingen – Dragon Professional Group 14 Education
 • Licenties per pc en niet per gebruiker.
 • Zet uw teksten 3 to 7 keer sneller in de pc.
 • Gebruik spraakherkenning met Word, Gmail, Hotmail, Facebook, Twitter, Excel, OpenOffice en met Explorer, Firefox of Chrome.
 • Maak eigen spraakopdrachten voor het invoeren van veel voorkomen de tekstblokken.
 • Gebruik uw smartphone om onderweg alvast te dicteren. Laat Dragon het later op de pc uittypen.
 • Geen wachttijd; de woorden verschijnen meteen op het beeldscherm.

Wij helpen u graag op weg met de juiste licenties en begeleiding

AVT Benelux is al meer dan 30 jaar de expert in spraakherkenning. Wij zijn trots op onze uitstekende dienstverlening en hebben aandacht voor elke klant (9 op Trustpilot!). Wij helpen u dus graag met advies, maar ook met trainingen en cursussen. Op die manier verzekert u zichzelf ervan dat u binnen een zo kort mogelijke tijd uw nieuwe werkvorm optimaliseert. Maak vandaag nog het besluit dat uw tijd te waardevol is om uw teksten nog te typen.

Mogen we u vrijblijvend adviseren?
Bel met een van onze adviseurs op: 023 529 43 44


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews
 • Goede service en goed,niet te duur product

  Klant

  ★★★★★
 • Ik ben zeer positief te spreken over de manier waarop AVT mij heeft geholpen bij o.a. de installatie van de update, de tijd die zij daarvoor namen en alles wat onverwacht bij het updaten aan de orde kwam. […]

  F Postema, Krewerd

  ★★★★★
 • Ik heb lang getwijfeld of het een meerwaarde zou zijn. Er zijn af en toe wel wat zaken met de spraaktechnologie, die het me moeilijk maken om te doen wat ik wil, maar in het algemeen werkt het […]

  Mister Dries Tom

  ★★★★
 • Duidelijke website, snelle hulp, snelle levering

  Elly

  ★★★★★
 • AVT heeft mijn collega zeer goed geadviseerd in welk pakket zij het beste kan gebruiken. Zij waren ook zeer behulpzaam bij het verstrekken van gegevens die wij nodig hadden om de aankoop te kunnen doen. Ook zeer vriendelijk […]

  Herman

  ★★★★★
 • Goede leveranciers zijn zeldzaam, telefonisch geïnformeerd naar aanschaf van product. Werkelijk uitstekend geholpen, proactieve tips gekregen, eerlijk verhaal, strakke opvolging na de verkoop en direct soepel geleverd. Partij lijkt groot genoeg om te kunnen servicen, klein genoeg om […]

  Founding Fathers

  ★★★★★

Wij werken o.a. met