Spraakherkenning voor het onderwijs

Moderne studenten vragen om moderne middelen – Dragon Education spraakherkenning

Studenten en docenten produceren enorme hoeveelheden tekst. Als docent bent u veel aan het nakijken, corrigeren en becommentariëren. Meestal wordt dit met de hand in de kantlijn gedaan, wat niet altijd leesbare resultaten oplevert. Bovendien is het tegenwoordig eenvoudiger om verslagen, werkstukken en essays digitaal aan te leveren en te corrigeren dan om alles uit te printen. Met spraakherkenning kunt u tijd besparen terwijl u toch uitgebreide commentaren kunt leveren op het werk van uw leerlingen.

Als student is typen een noodzakelijk kwaad om alle verslagen werkstukken en essay’s digitaal aan te kunnen leveren. Het is ongelofelijk hoeveel tijd er bespaard zou kunnen worden door Dragon spraakherkenning in te zetten als vervanging van het toetsenbord.

Dragon spraakherkenning

Spraakherkenning is de laatste jaren ongelooflijk accuraat geworden – zelfs veel accurater dan typen. Dragon spraakherkenning levert een herkenningsnauwkeurigheid tot wel 99% terwijl uw woorden 3 keer sneller op het scherm verdwijnen dan wanneer u deze zou typen. Vergeet die backspace-toets maar; het programma leert u kennen en onthoudt uw correcties, zodat de nauwkeurigheid steeds beter wordt.

Met Dragon spraakherkenning kunt u in documenten en spreadsheets dicteren en wijzigen aanbrengen, e-mail dicteren, berichten plaatsen op Facebook en Twitter en nog veel meer tekstverwerking met uw stem. Ook opent u programma’s, selecteert u menuopties, slaat u bestanden op en wisselt u tussen vensters met simpele spraakopdrachten. U kunt zelfs een afbeelding invoegen door middel van een zelf ingesteld commando, of uw programma de opdracht geven om een commentaar in te voegen.

Staat een woord nog niet in het woordenboek van Dragon? Met een druk op de knop – of met een stemcommando – voegt u simpelweg het woord toe. Heeft u veel eigen vakjargon, dan kan Dragon geselecteerde documenten analyseren en zo op een snelle manier vele woorden toevoegen om uw eigen woordenboek aan te vullen voor een nog betere herkenning van uw tekst.

Dragon Professional Group Education

Met de speciale Education versie van Dragon kunnen onderwijsinstellingen pc’s uitrusten met Dragon spraakherkenning zodat alle studenten en docenten er gebruik van kunnen maken. Dragon Professional Group 14 Education is functioneel het zelfde als de standaard Group-versie met het verschil dat de Education-licentie per pc wordt gekocht en de standaard Group-versie per gebruiker.
Door deze constructie is het mogelijk om voor veel meer studenten spraakherkenning ter beschikking te stellen.

De voordelen van spraakherkenning voor onderwijsinstellingen

 • Speciale licentiemogelijkheden voor onderwijsinstellingen – Dragon Professional Group 14 Education
 • Licenties per pc en niet per gebruiker.
 • Zet uw teksten 3 to 7 keer sneller in de pc.
 • Gebruik spraakherkenning met Word, Gmail, Hotmail, Facebook, Twitter, Excel, OpenOffice en met Explorer, Firefox of Chrome.
 • Maak eigen spraakopdrachten voor het invoeren van veel voorkomen de tekstblokken.
 • Gebruik uw smartphone om onderweg alvast te dicteren. Laat Dragon het later op de pc uittypen.
 • Geen wachttijd; de woorden verschijnen meteen op het beeldscherm.

Wij helpen u graag op weg met de juiste licenties en begeleiding

AVT Benelux is al meer dan 30 jaar de expert in spraakherkenning. Wij zijn trots op onze uitstekende dienstverlening en hebben aandacht voor elke klant (9 op Trustpilot!). Wij helpen u dus graag met advies, maar ook met trainingen en cursussen. Op die manier verzekert u zichzelf ervan dat u binnen een zo kort mogelijke tijd uw nieuwe werkvorm optimaliseert. Maak vandaag nog het besluit dat uw tijd te waardevol is om uw teksten nog te typen.

 

 

 


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews

 • Bestelling website verliep probleemloos. Telefonische service daarbij was uitstekend.

  Eline

  ★★★★★

 • Goede en snelle herkenning.Tijdens het installeren wordt twee keer gevraagd naar een serienummer. Wordt niet duidelijk gemaakt dat het twee verschillende moeten zijn. Niet aangegeven welke wijze van correctie de herkenning het meest verbeterd.

  Klant

  ★★★★★

 • Had een aantal vragen over het programma en tijdens de installatie en ik werd bij elke vraag zeer goed geholpen. Vriendelijke en prima service

  Klant

  ★★★★★

 • Uitstekende, vriendelijke en accurate bejegening en service

  tafelmicrofoons voor Dragon spraakherkenning

  ★★★★★

 • ZEER POSITIEF de dvd werkte niet, maar Erwin had een oplossing samen met Teamviewer gekeken prima!!

  Bert

  ★★★★★

 • Programma spraakherkenning werkt uitstekend. Perfecte service na verkoop.

  De heer dokter KAREL GHESQUIERE

  ★★★★

Wij werken o.a. met