Spraakherkenning voor studenten

Dragon spraakherkenning voor studenten en docenten

Zit jij ook urenlang achter je toetsenbord om al je verslagen, essays en werkstukken die uitgetypt moeten worden klaar te krijgen?

Maak dan ook gebruik van Dragon spraakherkenning en je houdt meer tijd over. AVT Benelux helpt je graag op weg; niet alleen met advies op maat, maar ook met de juiste producten en eventueel trainingen zodat je binnen korte tijd een optimaal resultaat behaalt met spraakherkenning. Onze spraakherkenningssoftware zal je snel meer tijd opleveren.

Dragon spraakherkenning

Spraakherkenning is de laatste jaren ongelooflijk accuraat geworden – veel accurater dan typen. Dragon spraakherkenning levert een nauwkeurigheid tot wel 99% terwijl je woorden tot 3 keer sneller op het scherm verdwijnen. Vergeet die backspace-toets maar; het programma leert je woordgebruik kennen en leert van je correcties, zodat de nauwkeurigheid steeds groter wordt. Met Dragon spraakherkenning kunt je in documenten en spreadsheets dicteren en wijzigen aanbrengen, e-mails maken, berichten dicteren voor Facebook en Twitter en nog veel meer. Je opent programma’s, selecteert menuopties, slaat bestanden op en je wisselt tussen vensters, allemaal met je stem. Staat een woord nog niet in het woordenboek van Dragon? Met een druk op de knop voegt je een woord toe.

De voordelen van spraakherkenning voor studenten en scholieren

 • Zet je teksten 3 tot 7x keer sneller in je pc.
 • Gebruik spraakherkenning met Word, Gmail, Hotmail, Facebook, Twitter, Excel, OpenOffice en met Explorer, Firefox en Chrome.
 • Bedien je pc met je stem, dat werkt preventief voor lichamelijke klachten.
 • Gebruik je smartphone om onderweg alvast te dicteren. Laat Dragon het later voor je uittypen.
 • Geen wachttijd; de woorden verschijnen meteen op het beeldscherm.
 • Interviews opgenomen? Ook met Dragon krijg ze ze sneller uitgewerkt. Luister ze af en spreek ze na en Dragon typt voor je.
 • Ook bij Dyslexie zeer goed te gebruiken. Dragon typt voor je en kan ook de tekst weer voorlezen.

Wij helpen je graag op weg met spraakherkenning

AVT Benelux is al meer dan 30 jaar dé expert in spraakherkenning. Wij zijn trots op onze uitstekende dienstverlening en hebben aandacht voor elke klant (EXCELLENT beoordeling op Trustpilot!). Wij helpen je dus graag met advies, maar ook met trainingen en cursussen. Op die manier verzeker je jezelf ervan dat je binnen een zo kort mogelijke tijd je nieuwe manier van werken eigen maakt. Neem vandaag nog het besluit dat jouw tijd te waardevol is om alleen maar te zitten typen.

Met genoeg documentatie om het zelf uit te pluizen

Om vertrouwd te raken met Dragon spraakherkenning wordt er een uitgebreid leerprogramma en uitgebreid handboek meegeleverd met de software om snel en eenvoudig met de mogelijkheden van het programma om te leren gaan. Op de referentiekaart vindt je veel gebruikte spraakcommando’s, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Toch extra hulp nodig? Schroom niet – wij helpen je graag in het gebruik van de Dragon software. Onze cursussen en trainingen staan hoog aangeschreven.

Heb je een Apple Mac pc of laptop?

Dragon draait standaard alleen op Windows pc’s, maar voor Mac-gebruikers hebben wij ook een oplossing. Lees hier hoe u Dragon je Mac kunt gebruiken.

Je tijdsbesparing begint met gratis advies van AVT

Omdat iedereen zijn eigen werkwijze heeft, informeren wij je vrijblijvend over de mogelijkheden en geven wij je graag advies, gratis!

Bel ons gerust voor advies:
023 – 529 43 44

AVT, de totaalleverancier

Daarnaast heb je een grote keuze uit onze diensten zoals installatie, training en begeleiding, al dan niet op locatie of online. AVT staat al meer dan 30 jaar garant voor optimale service en support.

Heb je al een keuze uit onze producten en diensten gemaakt? In onze shop kunt je ze vandaag bestellen en er de volgende (werk)dag al mee aan de slag.

Ga naar de shop

Wij verwelkomen je graag als klant van AVT.


Dit zeggen onze klanten:

Powered by Trustpilot

Op basis van bijna 300 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1 op Trustpilot.com! Een greep uit de beoordelingen gemaakt door onze tevreden klanten leest u hier.

Alle Trustpilot reviews

 • Kreeg snel na de bestelling een persoonlijk mailtje met o6 nummer om feedback te geven en/of hulp te vragen. Ook bleef ik geinformeerd over de levering.

  Adriaan Los

  ★★★★★

 • Goede en snelle herkenning.Tijdens het installeren wordt twee keer gevraagd naar een serienummer. Wordt niet duidelijk gemaakt dat het twee verschillende moeten zijn. Niet aangegeven welke wijze van correctie de herkenning het meest verbeterd.

  Klant

  ★★★★★
 • Uitstekend product met een nog betere service!

  In mijn functie van arbeidsdeskundige kom ik regelmatig in situaties waarin een medewerker als gevolg van de beperkingen is aangewezen op spraakherkenningssoftware. Helaas ben ik zelf als gevolg van minder prettige omstandigheden ook beperkt in toetsenbord bedienen en muis hanteren en daardoor aangewezen op het gebruik van deze software. Door de geweldige service en begeleiding van AVT helpt deze spraakherkenningssoftware mij dusdanig goed waardoor ik in staat ben om mijn werk weer op normale wijze uit te voeren en de eerdere beperkingen voor mij naar de achtergrond zijn verdwenen. Niet alleen professionele begeleiding maar ook engelengeduld met als doel de spraakherkenningssoftware leren eigen te maken is kenmerkend voor AVT. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanraden wanneer ik deze voorziening, maar vooral de noodzakelijke begeleiding en ondersteuning, moet adviseren vanuit mijn vakgebied. Aanschaffen van het product is één, maar er goed mee kunnen werken is een tweede.

  Dankzij AVT lukt dat!
  De complimenten aan Dennis en Denise!!

  Kees groot Kormelink

  ★★★★★
 • Duidelijke website, snelle hulp, snelle levering

  Elly

  ★★★★★

 • N.a.v. een opmerking tijdens de aankoop, achteraf een mailtje of het allemaal gelukt was. Direct terugkoppeling gehad op nog wat vragen van mij. Kijk zo hoort het, prima aftersales !!

  J Stam

  ★★★★★

 • Zowel over de levering als de spaakherkenningssoftware ben ik uitermate tevreden!

  GvA

  ★★★★★

Wij werken o.a. met